Je pravda že to asi nebude vyloženě TES, ale stejnak se na tu kravinu těším (kravinu protože příběhově pletou pátý přez devátý a osumnáctý pod dvanáctý, třeba furt nechápu Orky a Redguardy, ale dobře, dejme tomu že se po dloooooooouhých letech usmířili)
Parrote, o některých hrách prostě někteří lidé mají představu i když to nehráli, taky jsem nehrála žádnou Barbie hru a vím že to bude blbost
Jinak k tématu, docela mě zatím s těma informacema štvou, nepřijde mi to moc informačně přínosné, co zatím uveřejnili, a říct můžu jen jedno: obrázky jsou většina super, nic víc zatím posoudit nemůžu protože vím o samotné hře velkej prd (dobře, něco málo tam bylo, ale moc zajímavé to nebylo)
klíďo mě kamenujte, ale já v tom nic moc nevidím
Také jsem nečetl text, protože nejsem zrovna zdatný angličtinář (k tomu mám google chrom), ale nelíbí se mi ten screen. Mám obavy že by mohlo jít o podobný MMO jako je 4Story.
Ale těším se, i když si TES nedovedu představit jako online hru.
Nemyslel jsem přímo zdarma. Myslel jsem že si koupíš hru TES Online a budeš moct hrát dál zadarmo, a nějaké bonusy si budeš moc dokoupit. Nebo jestli to budeš muset platit každý měsíc.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.