Na jeho skyrim nekoukám. Naštval mě když podváděl a expil plížení na šedovousých a dostal jsem block, když jsem mu napsal, že mě to štve . Nakonec mi ho ale zrušil. Ovšem mě nikdy LP ze skyrimu nebavily, asi se bojím nějakého spoileru
hRDLA napsal:
Na jeho skyrim nekoukám. Naštval mě když podváděl a expil plížení na šedovousých a dostal jsem block, když jsem mu napsal, že mě to štve . Nakonec mi ho ale zrušil. Ovšem mě nikdy LP ze skyrimu nebavily, asi se bojím nějakého spoileru
hRDLO,oboje vypadá LUXUSNĚ,ale neví někdo prosimvás to war of the roses jestli tam nebude mulťák?jestli jo,tak tu hru okamžitě chci koupit až vyjde(budu sniper lukostřelec s mečem,lidi,nemáte šanci pokud nebudete na mojí straně) a na Rome 2 se moooc těším
Upravil/a dovakhiin15 dne 18.07.2012 15:50
Nejlepší města ve skyrimu:
Dawnstar Markath Windhelm Winterhold Whiterun
Pro mě nejlepší rasy v tamrielu od nejlepší po nejhorší:
hRDLA napsal:
Viděl jsem jen pár dílů a byla to celkem sranda.
Já se na to nemůžu dívat... Půlku dílu hledá jedno questový místo a buď leze do úplně nesmyslných dveří nebo má questy zapnutý dva a jde za tím špatným... Navíc říká věci kterým absolutně nerozumím, nechápu co je to "vaniš" (skvrn a špíny se zbavíš) a ta schopnost podle mě absolutně nefunguje jak v MMOčkách a on to zjevně nechápe...
Jinak kromě pár jeho dílů Skyrimu než jsem začala řvát na obrazovku (ale minecraft nemá špatnej) jsem se chvíli dívala na Jozzyho a doteď se dívám na VoicesFromTheDark (nějakej Nor tuším, ale nahrává to anglicky a videa má hodně dobrý, ale jen můj názor)
dovakhiin15 napsal:
hRDLO,oboje vypadá LUXUSNĚ,ale neví někdo prosimvás to war of the roses jestli tam nebude mulťák?jestli jo,tak tu hru okamžitě chci koupit až vyjde(budu sniper lukostřelec s mečem,lidi,nemáte šanci pokud nebudete na mojí straně) a na Rome 2 se moooc těším
Hrál si někdy Mount and Blade, jestli ne, tak si o hodně přišel. Je to od stejný firmy a je to charakteristický bitvami, dobýváním hradů atd. až s několika stovkami hráčů.
P.S.: Udělej si něco s tvým podpisem, je to hrozný.
Upravil/a hRDLA dne 18.07.2012 17:49
dovakhiin15 napsal:
Hrál si někdy Mount and Blade, jestli ne, tak si o hodně přišel. Je to od stejný firmy a je to charakteristický bitvami, dobýváním hradů atd. až s několika stovkami hráčů.
mount and blade je super ale po nějaký době mě singleplayer omrzel kvůli stejným misím a národ ke kterýmu jsem se přidal málo válčil
dovakhiin15 napsal:
mount and blade je super ale po nějaký době mě singleplayer omrzel kvůli stejným misím a národ ke kterýmu jsem se přidal málo válčil
Tak to teda musím mít!! ,Mount and blade sem hrál a hrál sem i Warband,ale prostě ta grafika se překousnout nedá a po čase to i docela omrzí se na to koukat,ale v tu chvíli,kdy sem viděl tu značku paradox a nebo toho vojáka jak dělal seknutí mečem zprava tak mi to hned přišlo podobný mountu and blade,navíc tohle bude asi jako doopravdickej svět a to se mi taky líbí víc a né nějaká smyšlená Calradie...jinak,jestli to půjde,tak bych chtěl všechny,co se tu registrovali a budou hrát tuhle hru,tak aby někdo z nás vytvořil skupinu Skyrim 4fan a byli bychom nejmocnější skupinka lidí na serverech (zabíram si vůdce lukostřelců )
P.S.:Měl si pravdu,zkusil sem odendat smajli z podpisu a hned to vypadá o dost líp
P.S.S.ost už OT zachvíli sem hodim nějáký video
Upravil/a dovakhiin15 dne 18.07.2012 20:05
Nejlepší města ve skyrimu:
Dawnstar Markath Windhelm Winterhold Whiterun
Pro mě nejlepší rasy v tamrielu od nejlepší po nejhorší:
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.