hRDLA napsal:
Tam s tím přesunem je ten problém, že oni sice odejdou, ale nikomu se nechce napsat první do toho novýho. Tak čekaj, až nakonec pokračujou v konverzaci v tom starým....
BTW: Nějak si lámu hlavu, jak mohl PARROT sesmolit tak úspěšný dílo.
Je to prostě talent, no. Přej mu to
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
hRDLA napsal:
Tam s tím přesunem je ten problém, že oni sice odejdou, ale nikomu se nechce napsat první do toho novýho. Tak čekaj, až nakonec pokračujou v konverzaci v tom starým....
BTW: Nějak si lámu hlavu, jak mohl PARROT sesmolit tak úspěšný dílo.
Já bych rád, ale něco uvnitř mě chce sebrat cihlu a jít mu jí rozmlátit o hlavu To já tu mám monopol na povídky ostatní jsou tu jen aby se neřeklo (doufám, že všichni pochopili vtip)
hRDLA napsal:
Já bych rád, ale něco uvnitř mě chce sebrat cihlu a jít mu jí rozmlátit o hlavu To já tu mám monopol na povídky ostatní jsou tu jen aby se neřeklo (doufám, že všichni pochopili vtip)
hRDLA napsal:
To se vyřeší, stačí to chvíli sledovat (doufám) nebo to tam nedávat, lehnout si na gauč a místo počítání čumět na telinu to my připomělo takovou básničko-písničku
Čumim, čumim, čumim na bednu,
jsem z toho zjevenej až p*del nezvednu
tohle jsem opravdu nevymyslela, ale už ani nevím odkaď to znám
Netuším jaký rádio poslouchám, prostě to zapnu a hotovo, ale tohle tam bylo jen jednou a ani netuším v jaký souvislosti... Ale smála jsem se při tom
jinak rádio moc neposlouchám, spíš jen v autě a ani to moc ne, my tam totiž zapnem nějaký cédéčko (většinou AC/DC protože můj čtyřletý bráška se z odposlechu naučil písničku TNT a pokaždý když to zapnem tak to zpívá )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.