Zdravím, jsem tu nový.
Všiml jsem si, že je zde spousta příběhů, a povídek. Ale všechny číst doopravdy nechci.
Můžete mi napsat 5 nejlepších příběhů zde ??
alduinv syn, tienoví assassin, denník cuzinca, aj dennýk dovahkiina sa mi celkom páči. no a ako piati si môžeš prečítať ten môj denník temného dietata
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Alduinův syn
Deník cizince
Deník Stínového assasina
deník dovahkhina
víc už nemusíš - pak je tu ještě můj Deník Oriela Weleria ale to číst nemusíšale budu rád když si to přečteš
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Já ho nemohu najít v 'našem světě'.vim jen že to bylo z prostředí Morru.
Chtít po někom aby ti napsal nejlepší příběhy tady je jako by ses někoho ptal na jeho oblíbený seriály a na jiný ses pak nekoukal. ostatní příběhy za "prd" rozhodně nestojí. to snad žádný. Každý příběh je úplně jiný a každý se ho snaží psát tak aby jím bavil a byla by škoda ho ignorovat, protože ti ho nikdo nedoporučil.. Rozhodně příběhy tady mají snad vlastní téma a tam ti doporučuju přečíst si alespon první části příběhu a pak uvidíš jestli tě chytne.. Sám taky mám příběh, který píšu tak jak nejlíp můžu, tak se neptej jestli ostatní přeběhy stojí za prd když si je nečetl. Jen posuď sám.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Já ti doporučím především Báj o stínovém Assassinovi a hRDLOvi příběhy (teď si nevzpomenu jak se to jmenuje. Jo a taky drakovu nevěstu Jinak Lord Rade má pravdu každého baví něco jiného, to máš jako s filmy. Někoho baví komedie, někoho dokumenty a někoho třeba horory, takže takhle bych se asi neptal
Diego napsal:
Všechno záleží hlavně na tvém vkusu, co ti padne do oka.
Všecky příběhy jsou dobré!
to máš pravdu přečti si u každého první část a který se ti bude líbit tak čti EDIT : Proč jsem tak malej LvL ?? dyť jsem měl větší ??
Upravil/a scorpioncz dne 17.07.2012 20:53
Dal jsem na vás, a u všeho jsem si přečetl kapitolu.
Takže čtu: Alduinův syn, Deník cizince, Deník stínového Assassina, Deník temného dítěte, Osudy dobrého vojáka Pelargia, A nikde se tu neoběvil, ale zalíbil se mi příběh: Thief-loď
Doporučujo Báj o Stínovém assassinovi a příběh tajemného tůláka. A kdyžtak muj cestopisy Rhogara a Nadarra, ale to neni nic moc.
Upravil/a SuperHunter dne 17.07.2012 23:44
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.