zdar chlapci a děvčata.obracím se na váss největším problémem své karieri a tomu kdo odpoví budu do smrti zavzán.
Minulý týden sme jeli na chatu a já blbec jsem nechal zaplej net.pochopitelně sem se vrátil a switch vyhořel.otec byl taky na**anej jelikoš tam měl připojení taky.no tak sem se plácnul přes kapsu a koupil za 500 novej switch d-link.no tak s radostí že sem 16 dní nebyl na netu ho zapojim a dám do něj šedý kabel-otcův
a svůj kabel-můj+LAN KABEL kdyby náhodou.no a kablka pro otcův svítila takže jeho net de a pro ten LAN kabel taky.ALE mě ne?!!nechápu proč.myslíte že by byl vadnej ten kabel?nebo co s tim je prosim odpovězte,na the old republic sem 16 sní nevbyl a kámoši sew kterejma sem hrál maj určitě 50 lvl. prosím o všechny odpovědi klidnjě o to jak mi vynadte že sem dovolil to,mu vyhořet ale pls odpovězte!!!!!!
PS:bylo to bouřkou a ted píšu od tety.fotr řiká že co jsem si natropil to si mám opravit
Upravil/a amatervserii dne 17.07.2012 20:40
Julianos,Stendarr,Dibela,Mara,Akatosh,Zenitar,Kynaret a Arkay. Ti se můžou jít bodnout já sloužím Molag balovy a periytovy. A chodim s Azurou tak bacha na mě!!!! Talosy,ty a tyto tři daedry máte patřit mezi mezi svaté.Pobijte THALMORY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sem rád žýe odpovídáš tak brzy.nevíš kde to koupit?když něco najdeš budu moc happy protože ted nemám vůbec čas dělám tu pro strejdu brigádu atp a fakt nemám čas a připojení k internetu.nechápu proč ale záhadně tut tetě dde připojení pouze k pár stránkám a na seznam a google to nejde ale de to na nějaký jiny ale ty sou v aj
Upravil/a amatervserii dne 17.07.2012 20:55
Julianos,Stendarr,Dibela,Mara,Akatosh,Zenitar,Kynaret a Arkay. Ti se můžou jít bodnout já sloužím Molag balovy a periytovy. A chodim s Azurou tak bacha na mě!!!! Talosy,ty a tyto tři daedry máte patřit mezi mezi svaté.Pobijte THALMORY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
im že má otec pravdu,th
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.