Tak jako většina mám Esberna buglého, z Krysí díry jsem ho dostala, ale on mluví rychle pořád a musím na něj několikrát poklikat "E" aby se konečně pohnul, nebo něco udělal... bude pořád takhle buglý? Ovlivní to něco v té hře?
Doporučoval bych dát si tam patch 1.6 (tedy jestli už ho tam nemáš) a jestli jo, tak si tam dej zpět 1.5
Tomioss Dobyvatel, jméno mé, ale říkejte mi Tomioss
http://www.uloz.t...kidrow-rar a až to stáhneš otevři si Disk C, Program Files, The Elder Scrolls V Skyrim. A do ní vložíš vše co stáhneš (musíš dát pšepsat vše) (tedy pokud tam nemáš žádné módy) Tomioss Dobyvatel, jméno mé, ale říkejte mi Tomioss
Já se v tomhle vůbec nevyznám... hraju Skyrim poprvé a ještě k tomu mi to instaloval někdo jiný.... jakým patchem mám začít? Něco jsem si stahovala z netu, ale akorát jsem si tím dos*ala složku a stejně se nic nezměnilo.
kup si origoš, sice je přes steam a ten je občas k pos..ání, ale patche se ti stáhnou automaticky, máš přístup na workshop a spousu dalších věcí a věř že skyrim je dobrá investice.
"Did I ever tell you the definition of insanity" - Vass
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.