(Omlouvám se za "znovu-vytvoření" vlákna, nastaly malé potíže...)
Někteří z vás asi již z názvu pochopili, že se jedná o týdenní anketu, ti kteří ne tak... - se jedná o týdenní anketu
Každý týden se budu snažit vymýšlet nové ankety, podobnou věc zavedl skyrimblog, a mě se to velmi líbí, tak zkusíme to samé ne ?
Pravidla:
1. Hlasovat můžete jen jednou na jednu anketu
2. Nepište své odpovědi, diskutujte pouze o anketě, nebo nějaké debaty o odpovědi otázky - nějaké podbrobnější
3. Jakékoliv dotazy, nebo nápady na nové otázky mi pište do SZ (Soukromých Zpráv)
2-dodatek > Já budu hrát za orka - Maže se Já budu hrát za orka protože je hnusnej jak opice a smrdí jako já, má ty a ty schopnosti a to ke mně nejvíc sedí... - Ponechává se
Doufám že se vám ankety budou líbit ZMĚNA:: Budou se vytvářet nová vlákna pro každou anketu.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anketa #2
Otázka: Jaké bude vaše 'herní zaměření' první postavy ?
Nejvíce hlasů: Válečník (9 hlasů)
- Do ankety lze stále hlasovat, ale toto je konečné "skóre".
Anketa #1
Otázka: Za jakou rasu budete poprvé hrát ?
Nejvíce hlasů: Za Seveřana (10 hlasů)
Upravil/a Honzas4400 dne 21.10.2011 08:28
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
tak diky dobre resenemu systemu levelovani postavy se na skyrim tesim a budu se snazit tu postavu rovnomerne rozvijet, pricemz nejvetsi duraz bude urcite na velecnictvi a magii. stealth je takovy vedlejsi, ale leckdy se hodi. u oblu me stvalo, jak jsem porad dokola zacinal, abych si udelal jinou postavu, nez jsem si nasel svoji idealni a musel jsem si to dopredu promyslet, co si tam navolit, abych byl takovy ten univerzal jako jsem popsal vys. ve skyrimu by to mel byt prirozeny vyvoj, na coz se hoooodne tesim. bude to takove realistictejsi, jako s tou postavou opravdu zit.
už od morrowindu jsem kombinoval válečníka s mágem. pokud to jde tak v každém takto podobném rpg (např neverwinter nights) volím tuhle možnost. přijde mi to zábavnější než třeba zaměření na zloděje
Já určitě zloděj, Stealt styl hraní miluju od Assassin´s Creeed, takže určitě zloděj. Je to pro mě největší zábava
Noční hlídka, Denní hlídka, Šerá hlídka, Poslední hlídka.
Já chci bejt hlavně mág protože ten mi byvil už v oblivionu a teď vypadá ještě stokrát zajímavějš s tim že kouzla držim v ruce.Možná si to lehce okořenim stealth a jednoručníma zbraněma ale to bude tak vše
Já osobně miluju tu variantu Mág-Zloděj... U mě je to tedy spíš vrah, ale to je jedno. Ve hře jsem to povolání vždycky nazval "Mstitel" a taky jsem se podle toho choval... Vždycky NPCéčka litovaly toho, že mě něco provedly
první postava byla něco jako assasin něco mezi válečníkem a zlodějem akorát jsem používal jen dýky a luk moc dobře jsem se bavil ale už mě to omrzelo moje nová postava je nyní zaměřena jen na Válečníka a zatím mě to docela baví
Mágové jsou strašně zajímavý, ale zlodějina je větší dobrodružství. Určitě ale zkuste mága. Odstřelovat lidi fireballem je prdel A můžete si hrát na génia a mystika a archeologa a boha atd.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.