Ahojte ..mám takovy problém s češtinou ve hře , češtinu tam danou mám ale v menu je angličtina , když načíta hra je tam nějaký obrázek a pod tim v pravo dole nějaká rada....ta rada je česky , ale místo písmen s háčky , tam jsou čtverečky..a nějaká další vadná písmena , poraďte co mám dělat , abych to měl kompletně v češtině a bez chyb ... jo a ještě , když otevřu ve hře inventář , pohyb s myši je zpomalený ...(když pohnu myší tak asi za 0.30 sekund nebo méně ...odhad ...se pohne)nebo když hraju a chci se otočit taky je to zpomalený .... co mám dělat , předem díky
A to máš teď nainstalované poprvé? Pokud jo, zkus prostě reinstal, pokud ne... no tak taky zkus reinstall, já se vlastně ptal jen z zvědavosti Každopádně máš-li nejnovější patch a ovladače, nic jiného než znovu to nainstalovat mě nenapadá. Vlastně ještě jedna věc. Nepoužíváš náhodou Skyrim UI nebo jiný mod, který vyžaduje SKSE a to SKSE ti třeba chybí?
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Víš co? Můžeš to zkusit. Nahoď si tam třeba to Skyrim UI se SKSE a třeba to sekání v inventáři přejde. Ono to totiž upravuje ten konzolový inventář, takže je to praktičtější a mohlo by se to tím vyřešit. Ovšem nic neslibuju, dělej, jak myslíš
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Víš co? Můžeš to zkusit. Nahoď si tam třeba to Skyrim UI se SKSE a třeba to sekání v inventáři přejde. Ono to totiž upravuje ten konzolový inventář, takže je to praktičtější a mohlo by se to tím vyřešit. Ovšem nic neslibuju, dělej, jak myslíš
Ale ten spomalenej pohyb aj když se hybu ve hře (s postavou)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.