Čarolam vytvoří štít co pohltí až 50 bodů kouzla...
Normální štíty zase navyšují ochranu proti magii v procentech ...Normálně očarované se hodí jen jako součást celého setu...čarolam se dobře používá i jako když je jen samotnej proti magii.
čarolam je podle mě lepší volba, protože vykryje velkou část kouzel..včetně dračích dechů
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Ano Čarolam určitě.......... Na jiný štít jsem dosud nenarazil, takže nevím...... Já mám třeba Kovářství i Očarovávání v plný palbě, ale žádný štít, který umím vyrobit magii pohlcovat nedokáže a prozatím se mi ani nepodařilo naučit potřebné kouzlo a Čarolam odčarovat není možné.......... Ale zatím žiju v naději, že jednou někde najdu nějakou blbinu, která mi potřebné kouzlo dá......... i když na druhou stranu jsem s Čarolamem docela spokojenej a je to spolu s Palcátem Maloga Bala má oblíbená součást výzbroje a výstroje....... :-DDDDDDDD
Získat daedrický Quuest je podmíněno výší Tvého levelu...... Třeba quest, kterým získáš Ebonitový Pancíř od Boethie můžeš dostat až na levelu 30........... Možná, že s Meridií to bude podobné............ No tak Meridia vyžaduje level 12, právě jsem se podíval.............. http://skyrim.4fa..._22#Questy - Daedrické
pretoze blizko ivovarovho dvorca je dungeon...na mape ma znacku tu vezicku ..su tam dve take a v jednej na konci zabijes toho zaprisahleho a prinom v truhle bude ta gula a jak ju vezmes zacne s tebou daedra hovorit a povie ti de mas ist...
Upravil/a clown333 dne 12.07.2012 21:27
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.