no většinou k tobě promluví daedra a jinak jitřní ostří a ten štít se pokud vím dají sehnat u svatyň které jsou rozesety po skyrimu ( to bylo spíž v oblivionu ale ve skyriu jich taky pár najdeš ) ale na daedrické můžeš narazit i ve městě např. běž do markarthu
Sheogorath, the daedric prince of madness. Vždycky je mi ctí se s ním setkat
Mimochodem Qest se píše Quest
Jinak když získáš daedrický quest tak ho v questovém deníku poznáš podle těch ozdob u názvu questu, když klikneš na nějaký quest v questovém deníku tak se ti samozřejmě nahoře objeví jeho název a z každé strany má takové ozdoby které skoro u každého questu vypadá jinak, tady máš jaká ozdoba co znamená:
nože-obyč
dračí hlava-hl. linie
vlčí hlava-companions
šperhák-zloději
lebka-DB
daedrické písmeno O-daedrické questy
oko-college of winterhold
imperiálksý znak-legie
medvědí hlava-stormcloaci
Mopidu napsal:
Sheogorath, the daedric prince of madness. Vždycky je mi ctí se s ním setkat
Mimochodem Qest se píše Quest
Jinak když získáš daedrický quest tak ho v questovém deníku poznáš podle těch ozdob u názvu questu, když klikneš na nějaký quest v questovém deníku tak se ti samozřejmě nahoře objeví jeho název a z každé strany má takové ozdoby které skoro u každého questu vypadá jinak, tady máš jaká ozdoba co znamená:
nože-obyč
dračí hlava-hl. linie
vlčí hlava-companions
šperhák-zloději
lebka-DB
daedrické písmeno O-daedrické questy
oko-college of winterhold
imperiálksý znak-legie
medvědí hlava-stormcloaci
Cao,
mam pár dotazů. V linii Bouřných Hávů jsem splnil úkol "Bitva o pevnost Sungard" a nemůžu sehnat úkol "Falešná fronta". Ani generál Galmar mi nic nezadá. Další věc je, že v Jitřence jsem splnil úkol u jarla "Skalda" a nezmizelo mi jeho zadání z q-logu a nechce mě jmenovat zemanem. Díky za jakoukoliv radu. (příkaz na dokončení úkolu jsem zkoušel a na znovuzadání úkolu není)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.