Zdravím jeli byste raději válečníka s obou ručkou, nebo jednoruč + štít? btw. omlouvám se za tak debilní dotaz ale ... když se kryju, tak ho musím mít furt na té mušce či co to je uprostřed obrazovky abych vykryl tu jeho ránu, a nebo to vykryje ikdyž na něj to uprosřed nebude zaměřené... jestli víte co myslím
podle mě je lepší chodit jednoručka+štít a pokud jsem tě dobře pochopil tak když tě majzne do štítu tak zavrávorá a to je čas na PROTIúder a nebo ho tim štítem majzni sám ale to jsem asi vykročil od tématu co?
možná já jen... jestli se před ním ukryju jenom když ho mám na té mušce? a nebo když ho přes ten štít nevidím? hraju totiž s tou nejvíc přiblíženou kamerou...
nebo nenávidím když běžím lesem a najednou za stromem leží medvěd jednou jsem volal s kámošem přes skype a to bylo jen - ty vole medvěd a najednou mi spadnul comp ( to jsem měl ještě nějaké problémy ale to se spravilo několika ovladači )
Já hrál dlouho s obouručkou a vidím to tak, že udělám novou válečnickou postavu. Budu mít plátové brnění, Bastard's Sword od JaySUSe a solidní štít - třeba Ysgramorův. Jo, zítra to takhle rozjedu
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Já hrál dlouho s obouručkou a vidím to tak, že udělám novou válečnickou postavu. Budu mít plátové brnění, Bastard's Sword od JaySUSe a solidní štít - třeba Ysgramorův. Jo, zítra to takhle rozjedu
další kdo má rád meč a štít podle mě je obojručka pomalá ( jo má vetší damage ale taky se tim nedá pořádně krejt )
ja zo zaciatku hram len s obojruckou lebo na zaciatku ste dost slaby a nepriatela potrebujete dat co najrychlejsie ...a niesu az take pomale staci snimi vediet jak nato ....
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.