Konečně se mi dostala do rukou kvalitní nahrávka toho nejlepšího Theme Songu! Sons of Skyrim - mě osobně už štvali ty koverze od lidí, co byli nekvalitní, a hnusný, tady je pravej suprovej theme song, já osobně si to musim pouštět stále dokola
Kdo by si to chtěl stáhnout (věřim že ne jeden... ) Tak tady je link http://skyrim.4fa...load_id=15
Upravil/a SkyrimAdmin dne 08.10.2011 11:42
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Hele castle, nic není epičtější než Skyrim to je přece každýmu jasný, tak sem nedávej blbosti
(nic proti tobě)
Upravil/a KillerKony dne 09.10.2011 23:24
Společník se dá výborně použít jako nosná mula a také jako aktivátor smrtonosných pastí.
tvrdit, ze jedna z tech melodii je epictejsi nez druha je blbost. jsou to genialni skladby genialnich skladatelu, kazda jina, o tom bych se vubec nehadal. oznacit LOTRa (at uz knihy, ci filmy, ci hudbu) za blbost je zase nejvetsi fantasy-rouhacstvi, tak bacha na to
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.