Čau,mám problémek :-/ V hlavní linii se mám dostavit do krysí díry, konkrétně do nor. Dveře k tomuto chlapíkovi ale nejdou otevřít. Je to BUG? Dá se s tím něco dělat? Díky
nemusíš ani dva dny. jen jdi o pár místností pryč, tam počkej a pak se tam vrať dveře budou otevřený a jestli ne tak to opakuj. Jo a ty zvuky co se tady doporučujou si asi stáhnu taky : D
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
nemusíš ani dva dny. jen jdi o pár místností pryč, tam počkej a pak se tam vrať dveře budou otevřený a jestli ne tak to opakuj. Jo a ty zvuky co se tady doporučujou si asi stáhnu taky : D
Já si je stáhnul (k míroé dohodě v hl. q. lini, kde mluvil Esber, a nešlo pokračovat) 100% funkčnost
Zloději forever
No kdybys viděl jak sem ten problém řešil já Já když ho doved do toho hostince a on tam měl nějakou přednášku a jen tam postával, tak jsem do něj sekal mečem aby přeskočil k další věci.
Už jsem to stáhl a ještě tam nějakej quest k čepelím mám tak to vyzkouším.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.