Já bych to ale mít mohl
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Tak jsem se dozvěděl že skyrim znamená z litevštiny jmenování
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
A jaký ?
Přátelé, tohle fórum se mi jeví jako nejvhodnější pro položení otázky, která mě trochu trápí. Netušíte, co se stalo s Reydenem z webu oblivion.bonusweb.cz? Asi mi něco uteklo, ale tenhle webík pokryl první 4 díly TES, a pak ticho... a v tom tichu je doteď... Spolupracovali jsme, dělal jsem pro něj nějaké překlady na web, tak mě docela štve, že už v tom nepokračuje.
Nemůže... Teda aspoň v tom nemůže pokračovat na bonuswebu, protože ten už neposkytuje hosting. Pokračují s takovou provizorní stránkou na jejich fóru, ale to je spíš opravdu jen pro účastníky toho fóra. Ale jestli chceš pomoci tady (překlady novinek, anglických seriálů na téma TES), tak stačí napsat "SkyrimAdmin"ovi .
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.