Prosím o radu můžete mi zde někdo napsat jaké úkoly splnit abych se mohl stát zemanem. Úkoly pro zemana už jsem splnil teď musím splnit úkoly pro lidi splněné mám dva už ani nevím které. Nevíte které to všechny jsou. Předem dík za odpovědi.
Nepřišli gumičky. Všechno vylejt Kubrte.
Já už všechny prokecal jediný co mi chybí splnit je s tím psem ale u kováře jsem byl a on už mi za to peníze dal jen musím s tím psem pro nějaký palcát.
Jaj, to je Barabas, to je vtipný úkol Každopádně, já se obešel bez psa. Splnil jsem něco pro kněze, pak jsem odnesl nějakou urnu a pak ještě ukradl dopis pro nějakého paraoidního dědu, co býval jarlem. No a pak už bylo hotovo
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Můžeš mě nějak víc nasměrovat k té jeskyni.No a teď jsem si všiml že ten úkol s dopisem ještě nemám hotoví.
Upravil/a kevin36 dne 07.07.2012 13:43
nie ale ja som tiež bola mág a zomrela som tam. musela som zájť do bieleho priesmyku pre kúzlo aby som vyliečila toho blbca čo tam sedel
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Jó teď už vím to je v té jeskyni jsou tam i dva medvědi ten už mám taky hotový ale než jsem ho udělal tak jsem měl splněné 2 ze 3 potřebných ale nepřidalo mi to nic.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.