Ale tak F3 je S**** o tom není pochyb. Ale co sem četl za blbosti co psal, sem se chytal za hlavu. Asi blbě vstal a řekl si : ,,Hmm, mám chuť nas*at hodně lidí." Já kdybych chtěl, tak bych si vzal JAKOUKOLIV hru a našel bych vám alespoň 50 důvodů proč za nic nestojí.
28. Bethesda taky tvrdí, že už tolik nepoužívá generátory obsahu. Že 150 dungeonů do hry nedělal jen jeden člověk jako minule, ale lidí osm. Je to vcelku jedno. Dungeony jsou pořád stejně trapné, a jestli krajinu negeneroval generátor, ale člověk, měli by ho vyhodit. Protože je tak generická, že by ji leckterý generátor vygeneroval líp.
Tak z tímhle teda fatálně nesouhlasim."stejné dungy" prej - slyšeli jste větší kravinu?Mě se zdaj fatálně jiný
bod 33:Žádné záchody!¨
Proč si myslí že jsou všude korbely?
Upravil/a Vitek222 dne 04.07.2012 16:31
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
I přes to... Kdyby to byla opravdu tak špatná hra, tak by jsme tu teď nebyli (a i kdyby, tak o co že půlka tady by byla na FNV fóru kterej je taky od Bethesdy )
Mopidu napsal:
I přes to... Kdyby to byla opravdu tak špatná hra, tak by jsme tu teď nebyli (a i kdyby, tak o co že půlka tady by byla na FNV fóru kterej je taky od Bethesdy )
Fallout New Vegas Je od bethesdy možná enginem. Vše ostatní dělalo jiné studio a je to znát, v pozitivním slova smyslu. I neviditelné stěny v něm řeší mod. S mody je FNV fakt bomba hra. ( bez režimu drsňáků bych to ani nehrál). přitom by to tam mělo být v základu, bez možnosti vypnout, zapnout. vůbec to s tím není těžké. Hry se zlehčují a to mi vadí. Mám rád výzvy.
Upravil/a czudik26 dne 04.07.2012 16:44
Mopidu napsal:
czudik26 napsal:
Fallout New Vegas Je od bethesdy možná enginem. Vše ostatní dělalo jiné studio a je to znát, v pozitivním slova smyslu. I neviditelné stěny v něm řeší mod. S mody je FNV fakt bomba hra. ( bez režimu drsňáků bych to ani nehrál). přitom by to tam mělo být v základu, bez možnosti vypnout, zapnout. vůbec to s tím není těžké. Hry se zlehčují a to mi vadí. Mám rád výzvy.
Tak proč sakra hraješ hry od vývojářů, kteří dělají hry pro většiny? Zahraj si nějaké hry od nezávislých vývojářů nebo od menších firem - Stalker na nejtěžší obtížnost ti bude stačit. Nebo zkus Mount and Blade a nešiř tady rozbroje.
Mopidu napsal:
Předem se omlouvám Mewovi za OT, ale: Já tam jsem
KDE JE TO FÓRUM ?!?!?
Já tam chci taky
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
právě jsem udělal výkon,že jsem to přečetl celý,a mám i schrnutí:
souhlasím asi jen s 15 body - ostatní jsou fatální kraviny nebo jen z částečné pravdy.Zase jsem se jednou zasmál.
czudik26 se mnou asi nesouhlasí.
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Vítek222 většina bodu z těch mých 85 jsou pravdy celé, někdy inu nesouhlasím s celou větou v bodě, ale jako průměr spíše ano. Dle mého názoru, Vávra není mimo a taky jsem takový kritik..Jaké hry od nezavislých studií máš na myali? Žádné neznám tak sem s tím prosím.
Obecně facepalm je inteligence, kdy FEAR respektive FAR CRY 1 má inteligenci lepší než dnešní hry, a výkonné pc jsou dost.
Upravil/a czudik26 dne 04.07.2012 17:17
JÁ NECHÁPU 97. ! Mě teda kůň nechodí pryč, on ho asi ukrad nebo co. S něčím souhlasim, ale většina je kravina. Když se mu Skyrim tak nelíbí ať ho přestane hrát .
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
"Darovanému koni na zuby nehleď" a o kradených platí to samý stejnak je máj ty koně hnusný
Jo hRDLo, musím SPAMovat
Upravil/a Mopidu dne 04.07.2012 19:27
Já jsem taky kritik jak poleno a radši své názory občas nepíšu.Ale pokud si chceš hru užít - přehlížej všechny ty kraviny co pan Vávra napsal.Jo a Vávra by měl přestat hrát Skyrim - At si hraje jeho nejúzasnější Mafii.
Ps:czudik26 je Dan Vávra!
Upravil/a Vitek222 dne 04.07.2012 20:32
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.