Tímto se pomalu ale jistě loučím s lidmi na tomto foru, aneb mizím v dál, do krajin bezůtěšných a internetem neoplývajících. Tak lidi, myslím, že můžete začít slavit... Vaash Koniaash
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
stěhuju se, net nebudu mít aspoň 3 měsíce...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
3 měsíce ?! Bych umřel... Dnes již žádaná součást mého života (a nejenom moje je Vás tu víc ). Jo a doufám že ne do nového města protože ze začátku to by jsi to měl těžké
Upravil/a BigNord dne 04.07.2012 17:37
BigNord napsal:
3 měsíce ?! Bych umřel... Dnes již žádaná součást mého života (a nejenom moje je Vás tu víc ). Jo a doufám že ne do nového města protože ze začátku to by jsi to měl těžké
BigNord napsal:
Prosím tě, on je dospělý, nějak to zvládne
ste mi připoměli spolužáka ho trochu nechápu, frajer NEMÁ net, ale má: Steam, Tema Fortress 2, hraje pravidelně TF2, pravidelně L4D2(Left4Dead 2), a BF3 o.O by mě zajímalo jak to dělá
koniaash napsal:
Tímto se pomalu ale jistě loučím s lidmi na tomto foru, aneb mizím v dál, do krajin bezůtěšných a internetem neoplývajících. Tak lidi, myslím, že můžete začít slavit... Vaash Koniaash
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.