(Je tam i odkaz na nás )
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Upravil/a Whirt dne 04.10.2011 19:08
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Dobrý vtip zasmál jsem a dost. A teď jeden můj vtip víte proč s pokémoni dělají pořád skoro stejné série? Protože si nejlepší nápad sami už sebraly. Ale vtipný to není.
Místo vyhrazené pro reklamu Whirta: Legendy Munduské - Soutěž
Taky pár vtípků z 2. světové války... (nedoporučuju těm, co... no nevím jak to napsat)
1.
Jednoho dne se baví Hitler s Heydrichem. A Hitler povídá:
"Hele, tudle jsem viděl jeden dobrej film."
"Jo? A jak se jmenuje?"
"Lidice."
"Tak mi ho vypal."
2.
Víte jaký je rozdíl mezi Skauty a Židy?
...
Skauti se z tábora vrací!
Jinak, viděli jste "Trailer" na album "Wierda ala"?
Upravil/a Whirt dne 04.10.2011 22:22
Taky jsem z toho měl extázi ale bohužel mám na PC rozbitou mechaniku takže Oblivion teď nemůžu hrát protože mě de jen z DVD a nová mechanika mě přijde až za 3 dny bohužel.
Místo vyhrazené pro reklamu Whirta: Legendy Munduské - Soutěž
Erm castle a Whirte já Vám nijak nechci kazit radosti z videa ale co je na tom tak skvělýho? :/ vždyť takhle vypadá Oblivion úplně normálně až na ten zelenej plášť co měl hráč na sobě
?:/
Věř že nevypadá
- rozmazává objekty dle toho, kam směřuje "mířítko".
- bouřka je značně upravená, už jenom zvuky, ale taky pohyby trávy, větví, atd. (hl. to se mi líbilo)
To sou věci, které mě na tom uchvátily
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.