Výborně... *zlý spokojený pohled, prostě takovej jako má pan Berns ze simpsonů*
a nesmíš zapomenout porazit nějakýho bosse (už si nepamatuju kterýho) a získat tím převleku za Santu
Mopidu napsal:
Výborně... *zlý spokojený pohled, prostě takovej jako má pan Berns ze simpsonů*
a nesmíš zapomenout porazit nějakýho bosse (už si nepamatuju kterýho) a získat tím převleku za Santu
Vy hrajete Terrarii a já o tom nic nevím?! Jak to jest možné?!
Máte origoš nebo cracknutou verzi? Rád bych si s někým zahrál, nebo můžeme uspořádat nějaký pvp match třeba v týmech když nás bude dost.
Wabbajack him!
No tak jsem si po dlouhé době znovu zapla terrarii a můj malý brácha mě vážně naštval, všechny světy a charactery jsou pryč a je tam jen jeden character, superbarevnej panáček a jmenuje se nějak asi wjx38gkv2jk, to MUSEL být bráška... No co, prostě začnu od znova
Tak tady už to snad bude ok ne? Přesně, to nekromanský je super.. a taky to Molten, jestli víš který myslim.. jinak ta zlatá přilba je taky cool V tom mi ta postava hrozně připomíná Flashe
Upravil/a Mahoney dne 03.07.2012 19:04
Jo, to jo Ale prostě nejlepší je akvárko ... Až jednou budu mít tolik času, že a tou novou postavou pokročím alespoň k třem NPCčkám (už jsem -takhle- blízko ke dvoum, zatím mám jen Guida) tak se vydám najít jungli a vyrobím si blade of grass a Ivy hoock (nebo jak se to jmenuje) , seženu si WooDoo panenku a zabiju guida (.\ u /.) ... Teď už jen vymyslet jak co nejbezbolestněji porazit Wall of Flesh
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.