Asi jste všichni tady na webu četli novinku Obrázky ras.
Tak mě se zdá že ten druhej dunmer od zhora patří k temnému bratrsvu.(Ten s dvěma noži nebo co toje)
Ti sou moc hodní nevraždí lidi jenom kradou takové střední zlo malé zlo každý z nás dělá denně velké zlo to jsou vraždy mučení a tak dále.
Upravil/a castle dne 01.10.2011 17:43
Jednou jsem našel knihu za 75 septimů a řeknu ti zas tak cený věci tam nemají v tom souhlasím věci co mají větší cenu jsou třeba v Oblivionských branách nabo aleidských ruinách a nebo třeba v jeskyních v dolech.
Upravil/a castle dne 01.10.2011 18:17
jenom 75?blbost tyhle schopnostní knihy musí stát tak 300 né??přidalo ti to akrobacii nebo lukostřelbu??já si jí pamatuji a myslím že byla taky v temném bratrstvu.čímž jsem navázal na téma temné bratrstvo
No proto!
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.