Hele, pracuju na jednom zajímavé projektu (hře), jenž se odehrává ve sci-fi prostředí jenže mi pomalu docházejí různé fantaskní vynálezy, místa apod. a tak bych byl docela rád, kdyby mi tu ti co znají sci-fi (ale i ti co ne) pomohli nadhodit pár pojmů. Třeba tu hru někdy poznáte
narazila som na to že v slangu hovoria ludia namiesto androidi andíci. bohvie ako je to v AJ
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Úžasné by bylo místo kde lidi pěstují jídlo jako bionické rostliny které obdělávají jejich bionické části a samy ze sebe tak vyrábí potravu
na názvy moc nejsem, ale kdyby jsi potřeboval nějakou takovouhle magořinu tak jsem k dispozici
nagasadowcz napsal:
No, taky se přimlouvám za odhalení více informací a tak vůbec obecnou konkretizaci... to si ale neskutečně protiřečí
Nechci přímo konkretizovat, protože, takhle nikdo nebude mít mantinely, v tomhle je naprosto zbytečné zadávat pravidla a mantinely...
Stačí prostě něco popsat - jako to pospsala Mopidu (btw - o to mi přesně jde!!!)
Nějak nechápu, co po náš chceš ... Chceš pojmy jako plazmový motor, laserový turbo kulomet nebo spíše slangové výrazy pro tyto pojmy? Můžeš to trochu více specifikovat?
nagasadowcz napsal:
No, taky se přimlouvám za odhalení více informací a tak vůbec obecnou konkretizaci... to si ale neskutečně protiřečí
Nechci přímo konkretizovat, protože, takhle nikdo nebude mít mantinely, v tomhle je naprosto zbytečné zadávat pravidla a mantinely...
Stačí prostě něco popsat - jako to pospsala Mopidu (btw - o to mi přesně jde!!!)
ho hó, som vychytala
Prostě buďte obecní, lidičky. Vymyslete cokoli
Říkám, tohle to by mělo být spontánní - řekněme
napíšete mi: Dilatace času
nebo napíšete: čas se v určitém úseku hýbe jinak než jinde
apod...
Nebo: umožňuje cestovat skrze vesmír velkou rychlostí (a já si to sám pojmenuju)
Prostě vše, co může inspirovat
nagasadowcz napsal:
Jo takhleeeee, takže jsme tvůj tvůrčí tým? Vždy jsem snil o tom, že budu kreativcem!
Tak tedy: Množiprázdný faktor - nejděsivější věc, která tě může v tajné vesmírné laboratoři potkat. Je to zhmotněné nic. Nikdo neví, kdo to stvořil, nikdo neví, co to je. Vědí jen, že to pohlcuje všechno a že tomu nelze uniknout ani se před tím bránit. Jeho pravým opakem je Množiplný faktor, což je absolutno obsahující vše, tedy kromě Nic.
P.S.: Míň šílené nápady je ode mě zbytečné očekávat
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
jééééé, nepřeháněěěěj.. chichichi. Představ si to hlasem stydlivé sedmnáctky a třeba ti to ještě výrazně zlepší den Ale vážně, díky, netušil jsem, že to bodne. Hodím sem ještě něco
Pokud to není absolutně příběhové (je tam nějaký vynález, či pojem jenž využiju), tak to můžeš zkusit, ale příběh tam už mám...
Teď vám dám takovou malou ukázku, z jednoho mála mých vynálezů (sou to jen poznámky, které zapisuju co nejrychleji, abych nezapomněl, takže nečekejte laterální a literární zázraky):
Zvukoproudový přemísťovač - umožní přesunou celou planetu, funguje na principu přesných zvukových rezonancí, jenž se mohou odehrávat pouze na dvou místech zároveň - na místě odesílaném a na místě přijatém. Nemůže se použivat na osoby a menší konstrukce, jelikož může způsobit jejich rozpad... Pokud se lidé přemisťují společně s planetou, nehrozí nebezpěčí...
Upravil/a Whirt dne 26.06.2012 23:32
No tak tu jsou věci z mého nápadu:
Kyborgové jsou rebelové, vláda zakázala implantáty z důvodu veřejné bezpečnosti po vlakovém incidentu... To je spíš takový příběh
Podvodní města... Země se začala rapidně přelidňovat a tak se rozhodli obydlet oceán, kyslík vytváří za pomocí ryb narvaných do Vzduchového extraktoru který odebírá kyslík přímo z ryb v nádrži, bohužel se zatím stále musí ryby měnit aby nedošlo k narušení DNA
Zbraň jejíž jméno jsem díky své úžasné inteligenci na jména ještě nevymyslela. Má v sobě zabudovaný částicový transformer a dokáže si vytvářet munici ze vzduchu. Bohužel její nabití chvíli trvá, transformace není nejrychlejší
Mopidu napsal:
Zbraň jejíž jméno jsem díky své úžasné inteligenci na jména ještě nevymyslela. Má v sobě zabudovaný částicový transformer a dokáže si vytvářet munici ze vzduchu. Bohužel její nabití chvíli trvá, transformace není nejrychlejší
Co takhle Transaeropal? Jen vtip, nebojte
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.