Takže k věci máte už předobědnaný Skyrim a kde na xzonu nebo na gameleaderu a máte předobědnanou limitovanou edici nabo jestli nějakou jinou třeba collor nebo normální a na jakou platformu? Já mám předobědnáno na xzone a na XBOX360 a taky se těším na zveřejnění čtvrtého dárku a mám tu limitovanou ale tu nejspíš mají všichni co předobědnali na xzone. Ale jenom mě štve že na XBOX360 nabude čeština sem z toho smutnej bé bé bé.
Místo vyhrazené pro reklamu Whirta: Legendy Munduské - Soutěž
Já mám předobjednanou PC xzone limitovanou edici, předobjednal bych si sběratelskou ale nevím kde se dá ještě sehnat
Upravil/a KillerKony dne 28.09.2011 21:42
Společník se dá výborně použít jako nosná mula a také jako aktivátor smrtonosných pastí.
KillerKony: Sběratelská je stejně na nic, scohu draka sebereš kdekoli stejně velkýh a pěknýho za ani ne 500, mapu z xzone získáš ap.
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Já sběratelskou edici ani nechtěl. Jediný co bych z ní opravdu chtěl jsou ty artworky ale s tim se smířim i když je malinká šance že to bude poslední dárek na xzone.
Já sem předobědnal u Xzone, sice je to tam dražší než všude jinde, ale zato mám jistotu a super limitovanou edici! Sběratelka byla na Gameleaderu, ale asi v polovině prázdnin a za 2 dny byla vyprodaná, taky sem ji chtěl. Nakonec jsem se přesto přenesl a jsem rád, že jsem ji neobědnal (zbytečně vyhozené prachy za sošku draka z PVC).
Jsem jako nenažraný pes, když má vyjít nový TES!
Též jsi myslím že to jsou vyhozené prachy 3000 kč to je vydírání na xzone je limitovaná edice a za 1300 kč na XBOX360 a to se víc vyplatí než zběratelská za 3000 kč.
Já mám obrovskou jistotu že to na PC nerozjedu chudák PC moje chudák XP moje alspoň že rozjede některé novější hry. Ale zase u XBOXU 360 mám obrovskou jistotu že to rozjedu ale jediný co mi vadí je že nebude čeština, s češtinou by to bylo dokonalé a to naprosto, škoda nó.
To já to na mým PCčku rozjedu na nejnižší (doufám ), ale to mě tak neštve. Teď hlavně dokoupit RAMku a přeinstalovat na W7 a je to
Jsem jako nenažraný pes, když má vyjít nový TES!
Já jsem měl nedávno problém s místem koukal jsem se na hárdisk a měl jsem 100 G tak jsem jsi stahoval seriály hry filmy pořád dokola zkoukával jsem je hrá jsem ty hry pak jse kouknu na hárdisk a 30 mega fuj málem jsem se poblil jak sem se lekl že tam mám tak málo místa tak jsem mazal a mazal a vypaloval a vypalova a už jsem měl zase 70 G.
Castle: To máš ještě dobrý já mám 500GB HDD z toho mám 300GB filmy, 50GB hry a zbytek si šetřím na Skyrim
Společník se dá výborně použít jako nosná mula a také jako aktivátor smrtonosných pastí.
2TB Jistí vše
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.