Narazil jsem na pár masek dračích kněží které lze vracet na busty v Labyrintianu chtěl bych vědět jeslti už někdo tady našel všechny a jestli ano tak alespoň by se zde se mnou mohl podělit o místa ( jestli si je pamatuje) vím že pro jednu z masek je třeba dokončit hlavní dějovou linii.
VivalaSheagorathPrinceofmadness
Našel jsem všechny. Pak získáš jednu bonusovou (ale ostatní ti pořád zůstanou).
Najdeš je snadno - třebas na elderscrolls.wikia.com napiš Dragon Priest Masks a měly by ti vyjet stránky s maskami - u každé je i napsaná lokace. Ještě podotknu - jednu získaneš během hlavní linie a jednu během linie u Ledohradské univerzity.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
JC666 napsal:
já našel všechny a všechny sem tam nechal vystavené doma je nemám kam dt a tam se pěkně vyímaly :-D
Já je taky sbírám jen tak. Mám enchantované oblečení tak, že mám něco zadarmo a už jsem na to zvyklý, takže nic než svoje běžné hadry na sebe nevezmu. Úplně jako v reálu
Upravil/a nagasadowcz dne 24.06.2012 18:38
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
JJ. Dobrý je načnout je z dálky pokud možno Holemi sesílajících ohnivé koule, které dokáží ublížit v okruhu 5 metrů (člověk tak nemusí být úplně přesnej), a pak ho dorazit zblízka..... Dorazil jsem ho palcátem Molaga Bala...... Pokud toto není k dispo (hole, palcát), doporučuju nějaký kvalitní luk, pokud možno posílený kovářstvím, očarováním a jedem......... No a pak ho dorazit zblízka....... PS: pomáhal jsem si i dračím řevem Neutuchající síla....... :-DDDDDDDDD PPS: co se týče původního tématu, tak BadWolf již vše podstatné napsal.......... http://elderscrol...ooden_Mask (zde najdeš všechny a vše o nich.... DDD )
Já s nimi bojuji jako s každým jiným bossem - zkontroluji počet léčiv, vypiji ochranu proti bleskům či ohni či mrazu (nejlíp všechno) a když s nimi bojuji, snažím se využívat terénu.
Jinak já je nosím - mám mód který jim mění vzhled s Otarovou maskou teď vypadám opravdu jako cvok
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Díky za rady jinak já používám u těch co nedávám řev zpomalení času ten mám na max a pomáhá to hodně stačí zařvat obejít ho a rubat co se dá
VivalaSheagorathPrinceofmadness
Tak s warrem je to s nimi někdy na dračku, pravda. Chce to mít zásobu elixírů. Ochranné moc nepoužívám, na nejvyšší obtížnosti těch 10% ochrany moc nepomáhá a lepší lektvary nemám Každopádně za mága to je celkem v klidu. Vyvolám dva dremora lordy pro odlákání jeho pozornosti a když to do něho začnou šít, naperu do něj master bleskové kouzlo a hotovo Holt, v magii je moc...
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.