Zdar, pls neviete niekto čo potrebujem na zariadenie okolia domu v tomto móde ? Ja viem že niečo je v knihe ale nie všetko a neviem čo mám zbierať.
Ten čo chce od života veľa, môže dostať málo.
No ten čo chce od života málo, nemusí dostať nič!
(Tomas Angelo - Mafia 1) Radšej zomriem dobrou smrťou, ako sa navždy skrývať v tieňoch!!! Milujem lukostreľbu, či už v živote alebo v hre.
Hrám ako zlodej/lukostrelec no používam ťažkú zbroj a ide sa mi v poho
Tenhle mód nemám ale obecně u módů se mi osvědčilo nebýt líný a přečíst si popis, popřípadě návod (jestli tam je).
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
facepalm... Jsou tam 2 knihy nahoře v tý chatce... V jedný se dočteš co se mu stalo a v druhý jeoh plány na dům..u toho máš i jak to vypadá a co na to potřebuješ
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Aha dík no ja som tam mal len jednu knihu z plánmi. No ja som si mislel že už končí kniha no skúsim uvidím. Dík za ochotu.
Ten čo chce od života veľa, môže dostať málo.
No ten čo chce od života málo, nemusí dostať nič!
(Tomas Angelo - Mafia 1) Radšej zomriem dobrou smrťou, ako sa navždy skrývať v tieňoch!!! Milujem lukostreľbu, či už v živote alebo v hre.
Hrám ako zlodej/lukostrelec no používam ťažkú zbroj a ide sa mi v poho
Cz verze už je na skyrimnexus.com stačí zadat do vyhledávače název módu a za to "czech"...
Ten baráček najdeš tak, že když pudeš od Věží Valtheimu po cestě dolů a pak přejdeš řeku k Táboru Obrů, tak napravo od něj leží Opuštěné Vězení a hned naproti stojí u malého vodopádu malý polozbořený domeček a dál už to snad najdeš.
Diego napsal:
Ten baráček najdeš tak, že když pudeš od Věží Valtheimu po cestě dolů a pak přejdeš řeku k Táboru Obrů, tak napravo od něj leží Opuštěné Vězení a hned naproti stojí u malého vodopádu malý polozbořený domeček a dál už to snad najdeš.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.