Hele lidi, potřebuju pomoc. Něco dělám v jednom programu, ale font, který jsem si vybral neumí "Ř", neví někdo nějaké synonymum ke slovu : "Prostředí" ?
Ty jsi jak obrozenec, vymýšlíš nová slova skládáním, ale copak nevíš, že to se v čechách neprosadí? Čeština spíše používá přejímání. No že bych se přeci jen něco naučil v té škole ?
Čeština je natolik úchvatný jazyk, že člověka do těch neologismů přímo talčí. Pardon, ale tomu se nedá odolat. Ale to přejímání je praktičtější, aspoň to nemáme jak poláci a frantíci, kteří mají svoje vlastní slova na to, čemu celý svět říká mobil atd. Mohl by to být třeba Přenofon
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Mopidu napsal:
Nejůžasnější jazyk na slova je maďarština, stačí dát za všechno -ároš
Ahojároš jakároš séroš mároš?
Hned to zní maďarsky
Moje babička je Maďarka, obávám se, že by nerozumněla Každopádně můžu říct, že finština není maďarštině podobná prakticky vůbec až na velmi vyjímečné momenty, kdy lze zaslechnout nějaký hrdelní zvuk, který je trochu podobný. Ale to je fakt vzácné. Koneckonců jsou to taky Ugrofinské jazyky...
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jedna má babička je taky maďarka, druhá bulharka, praprababička bývala řekyně, strejda je v Americe a rodinného přítele máme v Japonsku Japonsky ale umím jen pár slov, takže si s ním asi moc nepokecám kdyby někdy přijel, můžu si maximálně tak zažádat o jabko (jabko=Ringo, jako ten číňan z Falloutu)
Á, japonština
To mi připomíná ty 4 roky sledování Anime. Japonština se mi vryla do paměti, ale taky neumím nic říct. Obvykle ji ale poznám.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.