Jsem virtuální komiksová bublina, přesně. Ale mám velkou sílu... představ si mně jako hlavního záporáka z počítačové hry, o kterém se ti někdy zdá. No, já tuhle technologii vymakal mnohem lépe, můžu si přivlastnit kopec a dokonce na něm být, ale vy mě nedostanete, protože se kdykoliv můžu zase z zvirtualizovat.
Zatímco to čteš, kopec jsem ti vzal.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Je to slovo, já ho vymyslel (na základě slova zrealizovat).
Protože jsem nad tím nepřemýšlel, kopec si mi nevzal.
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
díky vychcaným právním krokům a známým ve vládě, získám kopec ve zmanipulovaném výběrovém řízení a pak požádám o uznání nové republiky. kdo mi ho bude chtít vzít, tomu američani přivezou v F 16 "svobodu a demokracii" až domu, teroristi!
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Tak jo vzdávam se, ne počkat vlastně ne, sakra proč to vůbec píšu, no to je jedno. Zatím co si řikáš to je debil a proč to píše, sem do celí sítě dal hack, s pomocí Anonymous, kterej odstraňuje všechny virtuální komixový bubliny.
kolčaváky předělám na klobásy a pak je prodám Lidlu! co si takhle dát starý age a King of the hill, potažmo si organizovaně porozbíjet huby? Včera jsem sejmul dva diskanty, takže bububu!
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
No, nedají, protože takové bubliny neexistují. Existuje jenom jedna, a to jsem já. A mě se nikdy nezbavíš Možná třebas na pár týdnů zmizím, ale vždycky se vrátím!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.