Bojujete již dlouho a všichni zbytečně, 91 stran nesmyslu. Kopec má totiž pořád Aštar Šeran, jak už jsem tu dávno napsal. Vše ostatní je jen iluze. A já jsem u Aštara v podnájmu
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Bojujete již dlouho a všichni zbytečně, 91 stran nesmyslu. Kopec má totiž pořád Aštar Šeran, jak už jsem tu dávno napsal. Vše ostatní je jen iluze. A já jsem u Aštara v podnájmu
Další chudák neunesl Aštarovu božskou přítomnost a pomátl se. Propadl se do zklidňující iluze o vlastnictví kopce. Budu muset Šeranovi domluvit, ať mírní emanaci. A vynadat Ivo Bendovi, že ho sem přivedl
Upravil/a nagasadowcz dne 23.06.2012 11:54
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Opět nevím o čem mluvíš... Ale Brynjolf..můj mistrný zloděj, kterého jsem oživeného ukradl Mopidu mi ho najde a sebere... A doufám že můj morovej sloup nespadl
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.