hRDLA napsal:
No nic, tak jsem si zase na chvíli zabojoval, se suverenitou zvítězil a teď vás tu zas nechám. Jen mám ještě malý překvápko -
K tomu by se perfektně hodila taková ta hudba která hraje když ve hvězdných válkách útočí impérium v čele s Darthem Vaedrem (starej dobrej Vaeder, většina lidí u nás veškole už si na něj ani nepamatuje... Jak můžou!!!)
Víte co? Já ho na Vás pošlu i s jeho armádou klonů a těma tankama který jsem zapoměla jak se jmenujou (a taky Dartha Maula, toho jsme měli doma jako nafukovací křeslo než rupnul)
Tak:
Vader (jo, ten je nejlepší) nemá klony, jemu slouží Stromtroopeři.
Ty tanky asi myslíš AT-TE, že?
Darth Maul je jen namalované děcko ze školky.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Zarmr napsal:
vaeder nemá Klony ????
Takže chodí Drojdi Joo?????
Zkoukni 3. díl
Tak:
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Zarmr napsal:
Darth aul je mrtvej už od 1. dílu
a sám si řek že rupnul
On ve skutečnosti není mrtvej, já ho zachránila, slepila díru izolepou a pumpučkou zase nafoukla, třeste se před mým novým křeslem!!! Vlastně není nový ale to je jedno
Zarmr napsal:
Darth aul je mrtvej už od 1. dílu
a sám si řek že rupnul
On ve skutečnosti není mrtvej, já ho zachránila, slepila díru izolepou a pumpučkou zase nafoukla, třeste se před mým novým křeslem!!! Vlastně není nový ale to je jedno
Zarmr napsal:
vaeder nemá Klony ????
Zkoukni 3. díl
Tak:
Jo, AT-TE myslím. A ti v bílým skafandru jsou sice jeho vojáci, ale jsou to taky kloni (tuším v 2. díle to bylo, ten za moc nestál ale mě se obecně díly 1-3 nelíbily, ty starý byli lepší) a Maula si beru protože je to mé úžasné nafukovací křeslo (zakoupeno v maďarsku)
Zarmr napsal:
vaeder nemá Klony ????
Zkoukni 3. díl
Tak:
Jo, AT-TE myslím. A ti v bílým skafandru jsou sice jeho vojáci, ale jsou to taky kloni (tuším v 2. díle to bylo, ten za moc nestál ale mě se obecně díly 1-3 nelíbily, ty starý byli lepší) a Maula si beru protože je to mé úžasné nafukovací křeslo (zakoupeno v maďarsku)
Kdybys sis o tom něco zjistila...
Klony (Jango Fetta) se objevili ve dvojce. V trojce došlo k převratu. To všichni víme. OVŠEM těsně před událostmi z trojky Separatisti zničili hlavní továrny na klony a tak se přestaly vyrábět. Proto Impérium začalo vojáky verbovat a shodou okolností mají podobnou uniformu (co já vím, možná byl Palpatin ulítlej na černobílý ). Tak.
A ano, staré díly byly mnohem lepší.
Tak fajn ale Vaeder je NESMRTELNÝ! Škoda toho křesla. Pošlu na tebe v první řadě pár droidů, za nimi seskupené vojáky a pár AT-TE, tady máš plánek
x=droid o=voják ()=AT-TE
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.