Tohle už to bylo... Kopec je můj protože na mém morovém sloupu je Největší kámen duší a ten ti dává velmi silné rány... A jelikož sis zabral kopec v podstatě ničím tak ti ho vemu jednoduše zpět
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Pomalu se vplížím k Mopidu. Ukážu vám, že jsem dvojitý agent a kopec je můj!
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Nevím o tom že bys někdy byl můj agent, takže nemůžeš být dvojitý agent, maximálně jeden a půltý
A protože jsi komiksová bublina, propíchnu tě špendlíkem a jako každá správná bublina zmizíš
Agenty (i dvojitý, trojitý atd) papá můj ochočený giant k večeři (ale fakt..neznáte jich víc ? on nic jiného nejí)
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Mopidu:
Nejsem tvůj agent, ale to je jedno. A je to tu zas. Nemůžeš mně propíchnout, protože jsem komiksová bublina! To znamená, že jsem jenom nakreslenej.
Mew:
Slepice jsou trojití agenti.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Z komixové bubliny se vysypou na Mopidu písmenka a ty jí zabijou...pak přijdu já a kopec zaberu...a obnovím morový sloup a vytvořím okolo něho nezničitelnou magickou bariéru...(magnusova hůl je uzavřena na mé univerzitě, která je jaksi nedobytná...viz pár stran dříve) Takže už na mě Mopidu nemůže poslat mor
hRDLA napsal:
No vzhledem k tomu, že tu píšete něco o morových sloupech a romech, tak ten Asterův příspěvek je tu nejinteligentnější.
Já se nějak proti Mopidině moru bránit musím A přece seslat imunitu proti nemocem na všechny mí lidi by bylo trochu OP..
zhladom na to že kopec nám ukradli cigáni tak postavím nový kopec z mŕtvich tiel vašich prívržencou. a ten je už navždy môj
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.