Kradla bych protože žebráky nemám zrovna v lásce
Otázka:
Plivli by jste raději do obličeje Šedovousím nebo Jarlu Ballgrufovi the Greaterovi? Já radši Jarlovi, mám ráda svůj život
Radši Balgufovi, protože nedokáže ocenit poctivou práci kterou jsem pro něj vykonal, a se Šedovousými docela vycházím.
Kdybyste byly velmi nemocní, radši byste přijali podezřelý lék od podezřelé osoby a nebo jste se pokusili nemoc vydržet?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Rozhodně neviditelnost, tolik možností. Už jenom si z někoho nehorázně vystřelit ...
Dobře odpověď na tu druhou otázku: V tomhle se vůbec nevyznám, ale když už, tak Fisher...
Otázka: Postapokaliptický svět, nebo středověké fantasy? Co vám přijde přitažlivější?
PS.: Nezapomínejte odůvodnit...
Upravil/a Whirt dne 21.06.2012 23:43
Mopidu, technická - to si mám jako vybrat mezi tím Draugirem a tou knihou? Já raději mrtvé maso než mrtvé dřevo Takže Draugira. Bohové, to je otázka!
Nuže, moje otázka zní: Dejme tomu, že by vympirismus v našem světě existoval a fungoval by jako ve Vampire: The Masquerade (Bloodlines) - tzn. spousta výhod, ale nemožnost vyjít na slunce, vzdání se všech kontaktů z vašeho předchozí života atd. (snad to tu někdo zná). Brali byste vamprismus nebo byste raději zůstali smrtelníkem?
Upravil/a nagasadowcz dne 22.06.2012 00:51
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
brala by som vampirizmus. ja sa raz z rutini smrtelnýckeho sveta zbáznim.
zadčej by ste mali živého plyšáka v izbe alebo škodoradostnú AI v počítači?
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Zombie... Ty jsou většinou blbý a jde jim utéct... Za to bludičky jsou hnusný svítící svině...brrrr
Kdybyste měli zvolit jedno místo na bránění před obléháním (se všemi kdo to obývaj) byla by to Univerzita ledohradská nebo Riften ?
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.