Ano, to díky MĚ je tu to téma pro šílence. Bavili jsme se o tom jak hrajeme a já řekla že bandity fackuju protože jse mi líbí když chytím banditů za krk a tluču mu do kzichtu. Pak si hRDLA dal do podpisu že jsem šílená a já si dala do podpisu že jsem jen trochu šílenś a pak si Chell dala do podpisu že ílení jsou všichni a tak se zrodil klub šílenců. Možná že si někdy znova nasadím můj starý podpis kde bylo napsáno že jsem šílená, ale to u je trochu moc OT
Našla jsem můj starý podpis Díky bohu za Chellinu odkladovnu podpisů (kde jsem sice jedna z mála kdo tam okopíroval svůj podpis ale to je jedno) tak tady je:
Při Sheogorathově jménu přiznávám že já JSEM šílená!!!
Ehmm... Takže info o mém postupu
1.jsem už větší lvl než vy oba (lvl 5)
2.sweetrollů mám už asi 20
3.peníze si nepamatuju ale jdu do Riftenu se přidat k čorkařům abych se zbavila mýho nakradenýho harampádí (a vybrala jim cechovní truhly)
Já to vyhraju MUHAHAHAHA
Tak sem to taky zkusil, a díky dementnímu sobovi sem zemřel. Šel jsen za jarlem do Bílého průsmyku a kvůli sobovi sem musel do té řeky z vorařova, sice jsem ho zabil a dostal jsem level, ale jaksi sem sjel vodopád a ono mě to zabilo Tákže, měl jsem level 2, což je 20 bodů, pak 285 zlata a 0 Sweetrolů, tím pádem 305 bodů. btw. hrál jsem za Císařskýho s lukem a jednoručním bojem
Já mám redguardku, těžká zbroj, štít a meč. Celý jsem to promyslela a tohle by měla byly ideální kombinace pro přežití (skilluju restoration magic, alchemy, one-handed, blocking a haevy armor)
Du si zahrát taky Ale du za zloděje, možná to bude těžší, ale já je mam rád A otázka máš tam obížnost Mistr ale nejtěžší je velmistr o.O co si amm teda dát ?
Upravil/a Skritecek dne 21.06.2012 19:36
Zloději forever
Už pro jistotu mám postavu:
Oprava: Vysoký/Vznešený Elf
mág
všechny druhy magie(kromě iluzí)
Upravil/a Vitek222 dne 01.07.2012 09:49
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
mne sa nechce zakladať novú postavu a s týmy lagmi by som sa na velmajstrovy tiež daledo nedostala
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
mám lvl 2 a přežívám jako mág!A mám teprv 800 zlatejch!
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.