kopec je môj lebo tu už kôly tejto téme sedím vyše 2 hodím na staručkom notebooku s pomalím netom a do toho som ešte stihla napísať další epický diel DTD
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
nesouhlasím!Ať žile Quetzalcoatlus!
Kromě Skyrimu hraji ještě: Assasin's creed
Shogun 2 Total war
Mount and Blade Oblíbené Knížky: Legenda
o Drizztovi, Stíny nad Uldartem
Enrihenri napsal:
já nejsem žádná zrůda a ctím starodávnou tradici,že nevstáhnu ruku na ženu!
Kdo říká že ty 100% ten khajiit byl podplacenej a chtěl ji zabít A pokud říkáš že ne tak si kacíř !!
Já ti dám velekrále Skyrimu Budeš leda tak velet Krysí díře v MÉM Riftenu PS : Má( a Mopina) společnost Mew&Mop s.r.o dále vlastní Markarth a Bílý průsmyk. Vorařov je též náš Na tyto města platí imunita seslaná přímo Talosem.. Nepokoušejte se je zabrat...Veškerý odpor je marný..každý podlehne
PS : Dále také vyrábíme mopy .. 100 septimů za kus..3 barvy.. Možné zakoupit v pobočce v Riftenu či Markarthu..Brzy bude i ve Whiterunu
Upravil/a Mew dne 19.06.2012 22:12
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Mewe už mi lezeš na nervy
Shogun 2 Total war
Máte celý Skyrim. Ach jo, kde mám telefon. No nic. WABBAJACK. Jmenuji se Kapitán Jack Hurkness. Mad man with box. Čaj. Jo, už to mám. Kopec je můj.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Máte celý Skyrim. Ach jo, kde mám telefon. No nic. WABBAJACK. Jmenuji se Kapitán Jack Hurkness. Mad man with box. Čaj. Jo, už to mám. Kopec je můj.
Ale to byl pevný časový bod! Nyní se celá realita odehrává v jedné chvíli!
Enrihenri napsal:
já nejsem žádná zrůda a ctím starodávnou tradici,že nevstáhnu ruku na ženu!
Propašuj skrz Mewa Markarth a platí... I mím podpisem chci Markarth!!! Jinak ruku vztáhnout můžeš, do "ženy" si budu muset ještě pár let počkat
Je to naše společnost..Město je tvé i mé Samozřejmě jarl si v Markarthu ty..já mám Riften a Whiterun
čti líp A věřím že vyrábět mopy nám přinese bohatsví
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
BadWolf napsal:
O.O kde jsi ho..? Sheogorathe?! Omluvte mě prosím musím si vážně promluvit s jednou daedrou (kecám, mluvit vážně neumím a ani on ne) a beru se ještě úžasnoletého Luciana Lachance (už umím psát to jméno, ha!)
A já myslel že vás nasrat nejde Tož..jupííí to oslavíme slevou na mopy pro všechny (enrihenri , ty pořád to máš drhaý )
tak se tedy prohlásím Vévodou Hammerfellským(prostě tamějším vládcem) a pošlu stovky lidí,aby postavili nový kopec,mnohem větší a honosnější než všechny ostatní a na něm postavím svůj diamantový palác a kopec začaruji všemi ochrannými runami a požehnáními od všech bohů i daeder a prostě tam zařídím neprustopnou obranu.Kopcopalác je můj.
Shogun 2 Total war
Uzenáče. Trůn. Alarm svítí, stupeň ohrožení tři! Barbas je nejlepší přítel daedry ale nejhorší přítel člověka. Jsi Cylon! Ne, to je jenom jedna holka v růžový. Opravdu, kousl jsem myš. Blesk. Wabba Jack. Nedívej se tak Jacku! Jelly Babies? Ten grapefruit z toho ostrova? Jo, sýr už jsem rozdal. Je náš milášku. /// Jo takhle: Kopec je náš.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
O.O kde jsi ho..? Sheogorathe?! Omluvte mě prosím musím si vážně promluvit s jednou daedrou (kecám, mluvit vážně neumím a ani on ne) a beru se ještě úžasnoletého Luciana Lachance (už umím psát to jméno, ha!)
áááh..Lucien ♥♥♥ opovaž se ho týrat je tu problém...kam ho schováš ? Všichni nám ho budou chtít ukrást...že by jsme zabrali Jitřenku a dali mu svatiny ?
a mopy stejně nepotřebuju protože tam mam svýho věrnýho nohsleda Krabáče,kterej tu podlahu vylíže jazykem
Shogun 2 Total war
Enrihenri napsal:
tak se tedy prohlásím Vévodou Hammerfellským(prostě tamějším vládcem) a pošlu stovky lidí,aby postavili nový kopec,mnohem větší a honosnější než všechny ostatní a na něm postavím svůj diamantový palác a kopec začaruji všemi ochrannými runami a požehnáními od všech bohů i daeder a prostě tam zařídím neprustopnou obranu.Kopcopalác je můj.
Ten si nech ten nikdo nechce my chce tento..náš rozbombardovaný ..10x ukradený kopec
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.