to ještě nezníte naší učitelku na fyziku,ta vám všem začne nadávat do dementů(sorry za takový slovo,ale je to pravda) a vy se z toho nervově zhroutíte,kopec je....její
Kromě Skyrimu hraji ještě: Assasin's creed
Shogun 2 Total war
Mount and Blade Oblíbené Knížky: Legenda
o Drizztovi, Stíny nad Uldartem
Enrihenri napsal:
to ještě nezníte naší učitelku na fyziku,ta vám všem začne nadávat do dementů(sorry za takový slovo,ale je to pravda) a vy se z toho nervově zhroutíte,kopec je....její
Savos jí sejme megálním výbojem elektřiny a ta se pak sveze z kopce jak pytel brambor
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Já ti dal jako dárek Dort...ve kterém byla bohužel ohnivá runa a ta tě zabila Kopec je opět u právoplatného majitele...Mě
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Vy 2 tak Vy neovládáte ani svůj močák (tuto hlášku jsem si nemohl odpustit sorry )
Jelikož jste tak děsně naivní a šli jste to zapít tak já mezitím sem dotáhl mou kapesní nafukovací armádu... teď stojí před kopcem 200 Draugirských lordů , všichni dračí knězové a 20 000 Nespočinutejch draugirů...+ 10 dremořích lordů ... a jdou si pro kopec
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.