já si na poslední chvíli nasadím dychací přístroj a pak tě skopu z kopce dolů.kopec je můj
Kromě Skyrimu hraji ještě: Assasin's creed
Shogun 2 Total war
Mount and Blade Oblíbené Knížky: Legenda
o Drizztovi, Stíny nad Uldartem
Aha... Ale asi jste nepočítali s mým ochočeným ghůlem Oscarem který je také znám jako "the glowing one". Takže SVĚTLO-VLNA-BUCH BUM PRÁSK a kopec je můj
Čína je plně pod mou nadvládou,takže si necham vyrobit stovky samopalů AK47 ,ty pak dam Číňanum a oni s radostí pro mě ovládnou kopec.KOPEC JE MŮJ!!!!!
Shogun 2 Total war
Ale já zavolám moje ČÍŇANY SE SEKÁČKAMA a ti hodí své sekáčky a useknou těm tvým hlavu (protože ani nepoznáš Čínu a ti tvoji "číňani" jsou jen nudle z Rámenu)
A já si zavolam Vitnamce z Vietkongu a ty ti ty tvoje čínany rozstřílí na maděru.KOPEC JE MŮJ.
Shogun 2 Total war
Ale já mám Nyan Cat a ta vás naláká no svoji jahodovou sušenku (a jelikož mi jahody nechutnaj, jsem imunní) pak jste ji dostihli a snědli, ale uvnitř byla atomovka která spadla na krajinu. Vítejte ve Wastelandu (nebojak se to píše)
Já jsem byl mezitím na návštěvě u Maiqa a když jsem se vrátil a uviděl opuštěný kopec,tak jsem ho okamžitě čorknul.KOPEC JE MŮJ.Kromě Skyrimu hraji ještě: Assasin's creed
Shogun 2 Total war
Jenže je tam SMRTELNÁ radioaktivita a já si od Tonyho Starka půjčila jeho náhradní Iron Man oblek, jsem proti radioaktivitě imunní a tebe spálim na popel laserem. (btw reaktor nemám v hrudi, ale v obleku takže ani netrpím žádnou nemocí z paladia )
Já znovu povstanu z popela jako Fénix a poleju tě vodou.Ten tvůj Iron oblek zrezne a ty budeš umytá,z čehož zešílíš a spácháš Seppuku(neboli Harakiri).KOPEC JE MŮJ!Kromě Skyrimu hraji ještě: Assasin's creed
Shogun 2 Total war
já na sobě Harakiri spáchat nemůžu protože u sebe zrovna nemam žádnou sečnou ani bodnou zbraň
Shogun 2 Total war
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.