kevin36 napsal:
Pro mj95 : Tak je vyzkoušej po jednom vypnout přeinstaluj Skyrim a nainstaluj to od začátku v české verzi.
to jsem právě zkusil vypnul mody přeinstaloval a furt mi to nejde
Nebojím se armády lvů, když je vůdcem ovce, ale bojím se armády ovcí, když je vůdcem lev !!!
Hoja babes... tohle teda pekne posraly.. nicmene vcera sem to aspon castecne vyresil.....
problem je pouze ceske verzy hry.....
reseni neni dokonale ale po 4 hodinach zkoumani sem na jedno prisel....
1) ve steamu si zmente jazyk hry na english (bude to stahovat) mimochodem v EN je verze 1.6 uz s mounted combat....
2) stahnete si cestinu do hry nebo si zazalohujte soubory cestiny pred zmenou jazyka...
3) rucne nakopirujte soubory cestiny. a voala funguje....
PS: nez vyjde nova cestina tak nektere stringy jsou nahrazeny hlaskou ze nebyl nalezen retezec...
toto muzete vyresit tak ze vynechate pri instalaci cestiny soubory String_Update *
a hra bude v CZ jen nove retezce budou EN ale to uz je nutne zlo....
Ahoj.
Mně to prostě nejede... Vůbec nevím proč dal jsem to do CZ a nechce se to už ani spustit... Nevíte někdo co s tim ??? Zkusím to dat zas do angličtiny, a jestli má někdo pro to vysvětleni tak pls napište..........
Abukistrs napsal:
Ahoj.
Mně to prostě nejede... Vůbec nevím proč dal jsem to do CZ a nechce se to už ani spustit... Nevíte někdo co s tim ??? Zkusím to dat zas do angličtiny, a jestli má někdo pro to vysvětleni tak pls napište..........
mně to taky nejde nejsi jediný
Nebojím se armády lvů, když je vůdcem ovce, ale bojím se armády ovcí, když je vůdcem lev !!!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.