Víte co byly úžasné hry? Civilization. U těch jsem vydržela hodiny (ale z nějakého důvodu mě v Civilization IV vždycky nesnášeli Španělé... Dodnes nechápu kdo je programoval-každopádně IV není zas až tak stará, tak nevím co ji sem pletu)
Heroes Might and Magic a Civilization jsem hrála snad úplně všechny a dodnes hraju... Zlaté to bývali časy, když v Heroes se město rovnalo obří kostce
Tak já začinal na DOSových klasikách jako Prince of Persia, Duke Nukem apod. První RPG bylo Diablo II a Gothic, první střílečky GTA, Mafia, Vietcong nebo třeba Venom, první TES byl Oblivion a tak různě no. Ovšem co bylo úplně první? Jsem přesvědčený, že to byl DOSový Prince of Persia, ale jistotu nemám a jak moc první byly některé z těch výše jmenovaných her už si taky nejsem jistý. Jen vím, že už jsem je hrál odcela dávno
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Uplne prva bola urcite nejaka stara Formula 1. Potom tusim Doom 2(hral som to asi minutu na nejakom pocitacovom kurze). Ale na mojom vlastnom pocitaci to bol C&C: Tiberian Sun. Vtedy som prezival obrovsku euforiu.
Hry mýho dětství?? tak já se pokusim vzpomenout: tak na ps1 CoD1 a MoH1, Doom 1, Quake 1, Spyro, Crach Cars, Crash Bandicoot Warped, potom na PS2 Ratched&Clank 1,2,3 Gladiátora sem hrál o víkendu s kámošem , Jak&Dexter, Jak 2 Renegade, Jak 3, Prince of Persia Sands of Time, Warrior Within(best), a samozřejmě MORROWIND ten hraju od šesti do-
Nerevar napsal:
...Jak&Dexter, Jak 2 Renegade, Jak 3...)
Prosím tě, nejsou to náhodou taková jakože zvířátka závodící na ílených okruzích v ještě šílenějších autech? Pokud jo, tak to jsem v době, kdy jsem hrával PS2, miloval. Asi to tak vypadá, že ho teď přes prázky zase zapojím
Nerevar napsal:
Prosím tě, nejsou to náhodou taková jakože zvířátka závodící na ílených okruzích v ještě šílenějších autech? Pokud jo, tak to jsem v době, kdy jsem hrával PS2, miloval. Asi to tak vypadá, že ho teď přes prázky zase zapojím
Nerevar napsal:
Ne, to byl Jak X
Ano, ano, zrovna jsem vyhrabal všechny svoje PS2 hry. Teď už to taky vidím. Zítra dopo zapařím
Upravil/a nagasadowcz dne 12.06.2012 22:49
Náhodou, Mopidu, už teď je to svým způsobem poklad, jak vidíš. Počkej pár let a pak to začni rozprodávat. Budeš... no když ne milionář tak aspoň tisícovkář určitě
Já si včera stáhl na nějakém oldgames serveru Red Barona I a už jsem sestřelil patnáct pixelů! Teda německých letadel...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.