POZOR LIDI ZRADA! Jestli budete někdy koukat na Ztraceni, tak to ukončete po 3. sérii. Dál to už stojí za ho.... fakt už tam vymejšleli takový věci, že to snad ani nebylo možný. Já jsem skončil na začátku 5.série a jsem rád a co jsem slyšel 6. měla být ještě horší.
Fuj tajksl, až jsem si odplivl. LOST byli můj oblíbený seriál, naprostá návykovka. A pak přišel ten "závěr". J. J. Abrams to týden před uvedením v jednom interview řekl přesně: "Mě se to líbí, ale myslím, že hodně lidí bude zklamaných." Tvůrci nakonec nevyřešili absolutně nic, nijak to nedopadlo - prostě divák zjistil, že posledních 6 let žil něčím bezvýchodným a naprsto nesmyslným. Teď, když slyším LOST, tak mě to vždycky naštve. Jak mohli takhle zprznit tak skvěle začínající seriál? Já to tak miloval! No, co už, aspoň ty první řady byly fajn... než jsem zjistil, že to všechno bylo jen tak pro srandu. Takže jo, poslouchejte hRDLu, já bych ale radši doporučil to vůbec nerozkoukávat. To jednou rozkoukáte, bude vás to nutit sledovat další a další díly a pak hovno z toho. Bez pardónu.
Upravil/a nagasadowcz dne 12.06.2012 00:13
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jo, to jsem se chtěl zeptat - vadí tady někomu moc, když mi občas ulítne nějaké to slůvko? Nerad cenzuruju slova stylem "ho*no", kdy je to stejně jasné, ale kdyby s tím měl někdo problém, tak se ozvěte. Za ban či pokárání mi to nestojí
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Jo, to jsem se chtěl zeptat - vadí tady někomu moc, když mi občas ulítne nějaké to slůvko? Nerad cenzuruju slova stylem "ho*no", kdy je to stejně jasné, ale kdyby s tím měl někdo problém, tak se ozvěte. Za ban či pokárání mi to nestojí
Tak jakože mé osobě to nikdy nevadilo... mému "titulu" to asi moc neprospěje, ale co? Screw it!
Upravil/a Whirt dne 12.06.2012 00:53
Sherlock, Červený trpaslík, MASH, Moje rodina, Přátelé, Teorie velkého třesku, Sběratelé kostí.
Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčkem.
Seriály obecně moc nemusím. Ale Když už, tak britské sitcomy- red dwarf, black Books a tak to je moje, také Monty Pythoni ( i když to není seriál jako takovej ). Z dražší produkce se mi líbil vlastně jen Řím a Battlestar Galactica ( na kterou ale nenechám šáhnout! ). O tom, že zbožňuju Simpsony snad není třeba mluvit. How i met your mother mě nijak neoslovilo, Big bang čas od času. Nesnáším Přátele. Strašně.
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.