Ahoj lidi stáhli se mi aktualizace na skyrim, když ho spustím tak ve hře nejsou žádné animace a za přibližně 10 sekund se hra sama vypne . Máte někdo stejný problém ? Pokud víte jak to vyřešit poraďte pls pls
Nebojím se armády lvů, když je vůdcem ovce, ale bojím se armády ovcí, když je vůdcem lev !!!
Uff, lekl jsem se, že jsem jedinej s tím problémem.... Co budem dělat? Za tohle bych je kamenoval!!! Proč to už jednou neudělaj pořádně! Furt samý aktualizace a čím víc jich je, tím to je míň hratelný, až se to nedá hrát vůbec, protože se to vypne. Ať je sežerou daedry! Se svojí postavou mám odehráno 300 hodin, to mám jako začít od začátku?
to máš tak že vyjde Patch ktorí ma opraviť bugy v hre lenže nato musí vyjsť ďalší patch ktorí opraví predošlí patch ktorý hru len zabugoval a potom sa možno konečne podarí už dosť zabugovanú hru opraviť
Není to jen hra. Je to způsob života. Každej den si na záda hodim obouručák, jdu do lesa zabít pár trolů, a do práce lítám na drakovi--- Klídek, dělám si pr..el. Jen doufám, že to fakt co nejdřív opraví tak, abych nemusel hru začínat od začátku, jinak.......
Jo dají se dělat i jiné věci jako např. mé zabíjení času když nemůžu na komp
vezmu si blok, tužku a hodinky a zapisuju dění před naším domem (jelikož když se podívám z okna, vidím TESCO, tak docela je co psát)
Řekněte mi jediného člověka z našeho města a já vám řeknu kdy naposledy nakupoval (.\ u /.)
Ale tohle je fakt lék pouze pro nejvyšší stupeň nudy (když už si hrajete i s tužkou aby jste se něčím zabavili )
aj mne to stahuje teraz skyrim!! grr nemohlo to počkať kým nedostahuje prototype?! už aj tak to ide ako storočný slimák a ešte mi tam hodia niečo také to teda bude trvať kým k tomu dostanem všetky módy na ktorých vysým
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Ještě sem zkusil na steamu obnovit všecny soubory a vypnout modifikace, ale nic nepomohlo. Jo a verze je 1.5.26.0.6, takže jestli se nepletu ani to se nezměnilo... Takže to musí být u nich Tvl koupim si hru a druhej den se to posere
Mopidu napsal:
Pak mi řekni jakej ten Prototype je, páč to vypadá epicky
Informujem ta hned ako to doinštaluje čiže o 100 rokov. dúfam že ako drakorodená si nesmrtelná
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Mopidu napsal:
Informujem ta hned ako to doinštaluje čiže o 100 rokov. dúfam že ako drakorodená si nesmrtelná
Prototype najlepšia hra čo som kedy hral vždy si zoberiem človeka do ruky a chodím s nim po meste a skáčem po mrakodrapoch a potom ho hodím o stenu a celí sa rozpadne alebo hádžem auta po ľuďoch alebo zombikoch
Mopidu napsal:
Prototype najlepšia hra čo som kedy hral vždy si zoberiem človeka do ruky a chodím s nim po meste a skáčem po mrakodrapoch a potom ho hodím o stenu a celí sa rozpadne alebo hádžem auta po ľuďoch alebo zombikoch
V těch zomboních je právě ten háček... Děsím se jich tak moc, že se na ně nedokážu ani kouknout. Jinak bych si už tu hru dávno zahrála (a taky to musí projít rodičovským schvalovacím procesem )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.