Má první hra byla Tomíkovi narozeniny (byli mi 2 roky) ale moje první POŘÁDNÁ hra bylo TheNeverhood (byli mi 4 roky, s polovinou rébusů mi musela napovědět mamka Naštěstí už od malička umím číst, psát a tak to byla vcelku pohoda)
Má ÚPLNĚ první hra byla Age of Empires 2(tohle hraju do ted(ale už nevim v kolika letech jsem to hrál poprvé ))Druhá byla Dungeon Siege
A mé první TES byl Skyrim(jo já vim je to divný)
Upravil/a Vitek222 dne 10.06.2012 15:02
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Všichni tu píšou:Mé první TES Morrowind/Oblivion.
Tak mi to připadá trochu divné že umim jen Skyrim
Morrowind sice v PC mám,ale neumím se tam orientovat-je tam 2cm velká mapka
Obl. taky mám,ale taky se tam neumim orientovat
PS:Jsem rád že nejsem sám
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
moje první co jsem apřil u kámoše bylo Heroes of Might and Magic III ...pak Mafia, Vietcong a později Hidden and Dangerous 2 ...
První z TESu jsem hrál Morra ..ale tam sem nevěděl jak dál v prvním questě.. První dohrátá z TESu byl Oblivion...
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
prince of persia 2D, wolfenstein, lhx a eye of the beholder ( čemuž jsem ale vůůůbec nerozuměl ). ještě v době penťáků III jsme měli svůj 386-486 klub... záviděl jsem 486kářům, šli jim heroesy II...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.