Já jen doufám že na tom zapracují... přece PC má lepší možnosti než roky staré konzole. Strach ale vyloženě nemám co nezvládnou vývojáři dodělají modeři.
Má sice vyší konfiguraci ale na jedné kozoli XBOX 360 můžou hrát až 3 lidi na PC jen u mála her 2 a konzole má další výhody i když na PC sem vít a hlavně na netu a hraju hry a jak sem psal na konzole je levnější i když třeba hra star wars repablic heroes stojí na XBOX 360 800kč a na PC 250kč ale záleží na názoru.Klidně můžem menovat dalších 15 20 25 a další výhody obojího.Většinou konzolisti mají radši konzoli a majtelé PC mají radši PC je to věc zviku.
je to spise vec toho kdo ma jake pozadavky....nemluve o tom ze ja si v zivote koupil jednu jedinou hru (a to jeste nekdy jak mi bylo 14 roku) a projetych jich mam nespocet
Tohle mě hodně uklidňuje:
Todd Howard:
obviously the PC version looks better. It has higher textures, it can run much higher resolution and a lot more graphic features. We tend to show it on 360 so that it’s a good baseline for people to look at. So when they then see the PC version it’s going to go up. We’d rather do that than have people see the 360 later and it takes a step down.
Mě to s tou betou nevadí, ale pokud se nemýlim bude i na PC co jsem tak pročítal, my tu hru na PC budeme stejně dřív nebo pozdějc mít, kdežto konzolisti ten překlad nebudou mít nikdy (alespoň ne legálně)...
Upravil/a Honzas4400 dne 11.08.2011 22:15
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.