Nerevar napsal:
Hééj lidi vy steš sice psali že jako střední škola je leháro že tobyly prázdniny a maturitou ste prošli jako nic ale já byl dneska venku s kámošem a ten řikal že střední neni žádná prdel tak i to řekněte upřímně a pravdivě: je to těžký nebo ne? mám totiž strach
Upřímně? Záleží na výbavě která se ti válí někde mezi pravou a levou stěnou lebky. Já jsem od jisté doby školu skoro nenavštěvoval, neučil jsem se a tím pádem jsem vždy v pololetí a na konci roku dělal velké testy z většiny předmětů, protože jsem z nich nebyl klasifikovaný. Dá se říci že jsem obsáhnul látku ze všeho za půl roku, během asi 5ti hodin učení (tedy jsem si to jednou nebo dvakrát přečetl). Ne že by mi to přineslo nějaké neprůstřelné znalosti, ale na trojky na vysvědčení mi to stačilo.
Co se maturity týče, naučil jsem se přesně jednu otázku z češtiny, protože jsem udělal tu chybu, že jsem dva týdny před náhradním termínem maturity (na první mě samozřejmě kvůli množství doklasifikací nepustili) odjel s kamarádem na chatu, že se jako budeme učit - haha, tolik rumu co tam sem nevypil za život. I to mi stačilo a nějak sem to víceméně ukecal a odvodil.
Na druhou stranu musím říct, že tohle prostě není případ všech a měl sem tam spolužáky, které sem doslova vytáčel tím, že jsem po dvou týdnech přišel na jednu hodinu do školy, ožralej jak motyka, pět minut se o přestávce učil na test a dal ho na jedničku, kdežto oni se na něj jak blázni připravovali tejden dvě hodiny denně a byli rádi za průměr. Jak moc lehká je střední z jejich pohledu, to netušim ... pro mě opravdová zábava.
Vybírám si VŠ. Tento školní rok maturuju. Dělám Technické Lyceum.
- jsem schopný se naučit programovat, ale kdybych to mě dělal jako práci celou dobu asi bych se zbláznil
- ekonomiku nechci
- přírodovědu nechci
- právničinu nechci
---
To by šlo.
- technika
- umění, desing
Jde mi hlavně o to abych měl dobré uplatnění. Co by jste si zvolili vy?
Rád bych vytvářel funkční a zároveň hezké věci.
Kdybych měl jít dělat vejšku, tak bych vzhledem k faktu, že chcem do roka a do dne s tatíkem rozject cestovní agenturu, volil cestovní ruch.
Jinak jako pěknej, užitečnej a hlavně lukrativní obor mi přijde stavka-architekt. Solidní je taky právo, ale tam to chce výjimečná úsilí jak ve škole, tak po škole, než se člověk dopracuje k nějakýmu kloudnýmu zaměstnání - nejlépe exekutor.
Po dlouhé době zase zdravím a pročítám fórum. (protože jsem si do teď užíval prázdnin )
Chodím do ústavu Gympl Nové Město na Moravě a za nějakej ten rok se pokusím vetřít na JAMU. Proto sem možná tak ochotnej tu přispívat - je to moje očekávaná hra a já si čekáním a ni procvičim moje schopnosti psát apod.
Jinak... #30 Zarath - říkal sem si, že grafiku webu neděláš jen tak pro nic za nic #40 Nerevar - střední je pohoda, obzvlášť, když nejdeš na Gympl
souhlasim s dextrem...max si prodlouzite mladi o pul rku pokud se zadari tak o rok kdo nevyzkousi tak nevi...a je to celkem prdel a to sem tam byl jen dvakrat
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.