Hmm... Ale na každé rase by se něco špatného našlo
Nordi-rasisti, namyšlenci
Altmeři-rasisti, namyšlenci
Dunmeři-rasisti, namyšlenci
Bosmeři-kanibalové, maj to ve víře
Khajiiti-mám je ráda ale pravda, jsou to dealeři
Argonianové-Dealeři, namyšlenci
Imperiálové-touha po moci (???-jestli ano, tak se jim to daří)
Redguardi-Alikové mi občas přijdou že za poklad udělají cokoli
Bretonci-hrozně vtíraví
Orcové-protivové
To je tuším vše a všichni mají své chyby
I když souhlasím že Thalmorové jsou kuku... Kuku... tak každý má právo je mít rád a naopak nesnášet např. Docela oblíbené Imperoše
Mopidu napsal:
Bretonci-hrozně vtíraví
Orcové-protivové
I když souhlasím že Thalmorové jsou kuku... Kuku... tak každý má právo je mít rád a naopak nesnášet např. Docela oblíbené Imperoše
já jsem taky v realitě rasista takže s nordama souhlasim že nemaj rád ostatní
Mopidu napsal:
Bretonci-hrozně vtíraví
Orcové-protivové
Khajiiti jsou dealeři jen proto, že neodolaj drogám...A nejjednoduší jak na drogu vydělat je jí dealovat... Skooma myslím původně pochází z Morrowindu...
Dunmeři jsou většinou rasističtí protože jsou ostatní rasisti na ně..
Bretonci vtíraví ? To bych neřekl..spíš mají rádi společnost...Já je mám rád..
Orcové nejsou protivové..Jsou spíše uzavřenější..proto taky žijou ve svých táborech.. Nějací jsou sice agresivnější..ale maj k tomu své důvody..sposuta lidí je nemá ráda kvůli jejich vzhledu či menší inteligenci
Imperiálové- No ono...všichni maj touhu po moci..jen Imperiálům se jí daří lépe uspokojovat...
Argoniani- Nevšiml jsem si že by byly nějak namyšlení..Ale je možné že se mýlím.. Jsou to hlavně taky dobří vychcánci...
TO je myslím na obhajobu vše
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Dunmeři že nejsou rasisti? Já sice Morrowind nehrál, ale často jsem sledoval LP (a dřív nebo později si ho zahraju) a z těch si pamatuju, že jak hráč neměl postavu Dunmera, tak se k němu teda ostatní chovali docela povýšeně. Teď ve Skyrimu je situace jiná, protože jsou Dunmeři pěkně v prdeli a všichni je nenávidí, ale myslím, že to byl docela povýšený a rasistický národ. Pravda ale taky je, že na to měli, takže mi to u nich nevadilo.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Já mam oblíbenost hratelných ras v mém podpisu od nejoblíbenější po nejneoblíbenější a chtěl bych říct i svůj názor:
Nordové co nejsou s Ulfrikem rasisti většinou nejsou,jsou to skvělí bojovníci
High Elfy moc nemusím,Thalmorové jsou největší sv*ně v Nirnu,High Elfové jsou z 95% povrchní vuči ostatním rasám,ale jsou to s Bretony nejsilnější mágové
Dunmeři jsou taky dost povrchní vuči ostatním rasám a ostaní jim nenávist vracejí,poté co museli z Morrowindu odejít měli konečnou,protože je nikdo nemá rád,ale sou to skvělí battlemágové
Bosmeři mají divnou víru,jsou to kanibalové,ale zároveň i nejlepšími lukostřelci ve Tamrielu
Khajiiti jsou kočičáci,mě sympatický,bohužel jsou někteří závislý na skoomě,ale když ne,jsou to skvělí obchodníci i bojovníci a vyrábějí cukřík (kterej dávam do Elsweyrských fondů )
Argonian jsem byl už v Morrowindu a v Cyrodiilu a stejně tak ve Skyrimu,jsou to dobří lidé,můžou bejt kýmkoliv,mágem,zlodějem i bojovníkem...,pro mě byli skoro vždycky přátelská rasa
Imperiálové jsou dobrými politiky a obchodníky,ale občas to v nějákých věcech trochu přehání...
Redguardové jsou sice skvělími válečníky,ale rád je moc nemám,přece jenom se podívejte do historie,jak málem zničili všechny orky,Hammerfell tehdy patřil orkům...
Bretonci jsou skvělí mágové,jak už sem psal nahoře a jsou docela přátelský
a Orkové to mají velmi těžké,nedivím se,že nejsou zrovna nejpřatelštější rasa,za to co jim udělali Redguardové se ani nedivím,že se jsou takový...Ale i tak to jsou skvělí válečníci...
Toto byli jenom moje názory na hratelné rasy...napište co si o tom myslíte...
Nejlepší města ve skyrimu:
Dawnstar Markath Windhelm Winterhold Whiterun
Pro mě nejlepší rasy v tamrielu od nejlepší po nejhorší:
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.