MJ95 napsal:
Thalmor se snaží aby byl svět lepší, nejsou to větší rasisti než nordi, ano možná touži po moci, ale s tou mocí umí zacházet ... Připomínají mi šedé strážce v tom, že jdou jakoukoliv cestou, použijí jakékoliv prostředky i když jsou občas špatné aby splnili vyžší cíl ...
Tak to jo. A máš pravdu že Nordi (Ulfrik) jsou taky rasisti.
Smrt je jen další cesta, kterou musíme jít. (Gandalf)
95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Justina Biebra na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Já patřím k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!
mají samozřejmě taky plno chyb (Thalmoři)
Upravil/a MJ95 dne 09.06.2012 19:21
Nebojím se armády lvů, když je vůdcem ovce, ale bojím se armády ovcí, když je vůdcem lev !!!
Mopidu napsal:
Všichni mají rádi Brynjolfa Je to snad nejpoužívanější jméno tady v seznamu sympaťáků
Holt no jo no..Není to zrádce..byl na mě odzačátku hodnej... Sehnal mému khajiitímu zlodějovi spoustu peněz a domov
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Já nevim proč ale strašně sympatickej mi připadá Alvor, kovář v Riverwoodu, kvůli němu jsem nepokročil u companions jelikož jsem mu měl dát po tlamě :-D A pak hlas Ulfrika ale jenom ten hlas
Cepox napsal:
Já nevim proč ale strašně sympatickej mi připadá Alvor, kovář v Riverwoodu, kvůli němu jsem nepokročil u companions jelikož jsem mu měl dát po tlamě :-D A pak hlas Ulfrika ale jenom ten hlas
Ten jeho assisstent má krutej hlas... Jak opilej medvěd
ach prečo sa len v Skyrime nedá ísť proti thalmorom? stavím sa s vami o 100 eur že by to ocenilo 99.99% hráčov
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Kolik je to v korunách? Ať vím kolik ti bude dlužit ten co se fakt vsadí
Jinak ve svém seznamu nesympatických jsem zapoměla jedno velké jméno
Mercer (super jméno, blbej chlap)
aaaaaah jak já ho nenávidím
to je ten zradca z cechu zlodejov? toho aj ja nenávidím ale tá scéna s karliou bola spravená dobre.
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.