Já horrorr hry nehraju, ani na filmy se nedívám (na zombieland jsem se dívala u kámošky že prý "to není strašidelný" já mám totiž hrozně živou představivost a hned ty potvory vidím na každým rohu
(nemůžeme změnit téma? Moje fantazie začíná fungovat )
Ale ne, teď vážně bych ocenila změnu tématu, fakt si už připadám trochu divně
Připravte se že budu psát celou noc, protože teď už neusnu
Pokud znáš Pár Pařmenů..tak si to přečti tak jak říkal Smradupán to v tý věži (Hélium je nejlepší, děsně smrdíš..A lála je háájzlllllll !! ) Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Mew napsal:
Pokud znáš Pár Pařmenů..tak si to přečti tak jak říkal Smradupán to v tý věži (Hélium je nejlepší, děsně smrdíš..A lála je háájzlllllll !! )
jojo viděl
Mopi -> to si tu asi budeš psát sama ze sebou já už usínám teď The Elder Scrolls V : Skyrim - X360
Mopi, já neusnu též..Mám v sobě kafe jak nasráno a viděl jsem fotku pavouku ve velikosti auta... Takže sem v řiti Klidně si pojď psát Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Zaručený způsob jak přežít jako upír:
Pravidlo č.1 VŽDY mít followera
je to něco jako chodící večeře aby na tebe ostatní neultočili
č.2 být kanibal
moc to nepřidává ale vyplatí se
č.3 věnovat se iluzím
aby jsi mohl zklidnit lidi když si zapomeneš dát večeři
č.4 mít oblečení zvyšujcí regeneraci něčeho
č.5 snažit se cestovat pouze v noci
ja folowera ani ilúzie moc nemusím takže z upírstvom počkám na dawnguard
P.S
ja na strašidelné hry moc niesom ale keď si ich zahrá Jozzy tak to dokážem pozerať stále dokola. hrozne smiešne sa plaší SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Zajímalo by mě jestli Dawnguard (kampaň upírů) nějak ovlivní chování stráží. Pokud ne tak to bude úplně stejné, sice bude tma ale stráže po vás stejnak půjdou.
The Elder Scrolls V : Skyrim - X360
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.