Zdravím :-) nemyslíte, že by bylo lepší, kdyby bylo nějak omezené užívání léčivých lektvaru hned po sobě? Mě to přijde jako velké zjednodušení, když jich máte v inventáři hodně , tak vás nic nezabije ne?... :-D
Hlavně je dementní že člověk může takhle vypít klidně 10 litrů tekutin během pár sekund.... Jeden elik má půl litru.. (váha v inventu 0.5kg,takže 0.5 l)
Ulfrik je zaslepenej a neví co se ve Skyrimu děje.
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
no ale raz sa ti minú ja osobne si robým zásoby pred každým tažším Q ale aj tak je to niekedy hardcore
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
to je prada veď sa len pozrite čo všetko do takého liečivého lektvaru musíte nastrkať
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Mopidu napsal:
A ve Falloutu je snad realistické píchat si při boji něco do ruky (stimpak, psycho... )? Taky ne (i když ve falloutu taky chvíli trvá než zapůsobí)
A ohledně lektvarů jich mám pořád málo a upřímě je nepotřebuju... Je fajn je mít ale Nesmrtelný fakt nebudeš, protože jich nikdy nebudeš mít dost
A ohledně množství lektvaru, co když má jinačí hustotu než voda?
I kdyby měla jinou hustotu...tak vypít 10 kilo těch bylinek není zrovna nejrealističtější ... Proč to srovnáváš s Falloutem ? Je to stejný u obou...ale ve Falloutu to dává i větší smysl..hlavně tam jsou dobrý ty závislosti... To mi ve Skyrimu chybí...
VĚŘTE NEBO NE !! ALE JÁÁ...JÁ NEJVĚTŠÍ WAREZÁK..SI KOUPÍM PRVNÍ HRU..DIABLO III ( je to z toho důvodu, že na to nejsou cracky.. )
Jaké Fallout hraješ Mopidu smím-li se zeptat... Nechci spamovat jen mě to zajímá...
Jinak můžu se zeptat když jsou téma Lektvary, jak vyrobit lektvar pro lepší smithing, a enchanting, popř i alchymii... PS: nechci odkaz, chci to vysvětlit vašemi slovy děkuji :*
The Elder Scrolls V : Skyrim - X360
BTW Mopidu, ve FNV taky nejsi závislá na stimpacích (nemluvím o super) ..ale na věcech od kterých se to čeká... Whisky..drogy atd...moje oblíbená droga je Sekáč a Buffout
Já Fallout hrála jen jednou, u kamarádky (ale s mojí superfóbií ze zombíků jsem moc nepřežila, protože Ghůlové tak docela vypadaj) bylo to Fallout New Vegas a ohledně závislostí, co starý dobrý Psycho? Vždyť má tak Psycho název
Sekáč je právě Psycho smíchaný ještě s někým Dealujou mi ho Velcí cháni Jo no..z ghůlu sem byl taky posranej...ale po té co jsem zjistil že oni fakt nejsou mlj největší problém tak to ško v poho... Nejsilnější jsou podlě mě párači...hlavně matka...fuj s tou byli trable
Jak myslíte, já zůstanu radši u středověku, fantasy a draugurů... Protože tam mi to jde nejlíp (.\ u /.)
Já ghůly a další mutanty a nemutanty dodnes nezvládla, protože se bojím jen 3 věcí a to Zombíků, Slizských živých věcí a některých mutantů (v reálném světě se tudíž nebojím skoro ničeho, ale nedokázala jsem se podívat ani na zombieland aniž bych potřebovala polštář )
Já horory nesleduji... Jsem radši vyspaný No ve Falloutu to jsou ještě fešáci... Zkus hru Amnesia: The Dark Descent... fuj...brrr ... To já se bojím hlavně pavouků... Ve Skyrimu ani tak ne...ale když už je vidím na obrázku tak dostávám šok do celýho těla Humus... jen o tom píšu a cukám sebou
Amnesia je dobrá hra... opravdu jsem se u ní někdy bál ... hlavně když to hrajete po tmě, a večer ;D vás vtáhne rovnou do děje.
Já to nikdy nehrál a nikdy ani enbudu.... Strašidelný hry ..to není pro mě..ale kámoš co se rád bojí říkal že je to fakt luxusní hra..hlavně když si zavřenej ve skříni a čekáš jestli tě najde enbo ne DDD
Jo je to fakt drastický no ... Já to ani nedohrál. se mrkni na videa Zadej do youtube Amnesia Scary moments.. a čekni něco
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.