Na nějakým anglickým foru, jsem našla příspěvek o Skyrim Beta verzi - prý funkční - No nevím.
- nechce to někdo prubnout? Přinejhorším formát HDD.
Bohužel to chce snad potvrdit Facebookem, že se ti stránka líbí a pak tě to pustí stáhnout. (denně to je omezený na 300 ldownloadů nebo co http://www.skyrim...eta_2.html
No nevim, mě se to zdá jako fake, a to s tim Facebookem to jen dokazuje, chtějí prostě větší návštěvnost.
Já osobně bych to nezkoušel, ale kdo nemá co ztratit
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
no jelikož i když nedáte like, tak vás to pustí na další stránku, kde je statický obrázek jakože "55/300 downloads" a na dalším kroku stránka, která vás ke stahování nepustí, dokud neuděláte nějakou anketu (ale i přesto vás to k tomu nepustí) a nakonec, jelikož se název downloadu jmenuje SecretsOfSkateboardingPerfectKickFlips.rar a zabírá 165.79 KB tak to asi s největší pravděpodobností bude fake :-)
Navíc beta, kdyby přišla (což nepřijde), tak by se to dalo čekat maximálně z oficiální stránky
Takže se to jednoduše dá označit za FAKE jak kráva
Dovahkiin Dovahkiin.Naal ok zin los vahriin. Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal. Ahrk fin norok paal graan. Fod nust hon zindro zaan. Dovahkiin Fah hin kogaan mu draal
"Dovakhiin? Ty?! HAHAHAHA!!!!" - "Fus-Ro-Dah!" - "ÁÁÁÁÁáááááááááá...."
Je to jen další reklama jak natáhnout lidi, maj z toho prachy šmejdi na FB. Jinak na to už sem narazil na nějakým fórku před prázdninama taková blbost...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.