Čaute, prosimvás, vadí když vám v jednom Q umře elf jmeném Malborn který vám pomáhal na velvyslanectví? Jak vám tam propašoval zbraně s pomocí Delfíny? jestli pamatujete..
Daira napsal:
Čaute, prosimvás, vadí když vám v jednom Q umře elf jmeném Malborn který vám pomáhal na velvyslanectví? Jak vám tam propašoval zbraně s pomocí Delfíny? jestli pamatujete..
No když se sejdete v hospodě v Samotě, tak mu dej věci které budeš chtít používat na Velvyslanectví Thalmoru. Jestli ti zemřle než si mu je dala, tak bude lepší když si načteš starší save(než zemřel).
Já ho vždycky udržel naživu, protože se s ním potkáš v jedné z hospod ve Větrným žlebu a dostaneš od něj malý úkol. Ale je to nepovinné ho zachránit.
Upravil/a Diego dne 07.06.2012 21:43
Chell napsal:
jj aj mne tam umrel holt nebola som dosť rýchla
ja som ho oživil keď umrel
bohužiaľ umrel na môj spell som dal pascu ohnivu ako prišli ich zabilo a aj malborna
tak som ho oživil a v poho neskôr som ho stretol v Riften a dal mi nejaký quest že ho chcú zabiť ale vykašlal som sa nato a nechal som ho v tom
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.