Ahoj,v tomto příspěvku bych se vás rád zeptal za co,a proč budete hrát v novém datadisku "Dawnguard"(pokud si ho koupíte ) Na výběr by jsme měli mít přidat se k Dawnguardům(lovcům upírů)nebo upírům.Já osobně bych radši hrál za ty lovce,ani nevím proč Těším se na Vaše názory.
Upravil/a MaTMike dne 06.06.2012 22:00
Chci být upír,protože jsem nikdy ve Skyrimu upírem nebyl(nebavilo mě pořád vysávat lidi)a zde to vypadá pořádně dobře
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Já bych šel nejradši k upírům ale sem thief na archery takže mě dost táhnou ty kuše u dawnguardů... ale jestli by byly sehnatelný kuše i od upírů (nebo z mortvol dawnguardů), tak 100% du knim!
Já mám spíš rád obouručky a taky magii= uspořádám si ve hře takový malý hon na upíry, protože snad konečně je bude mít cenu je lovit a bude víc srandy!
Zkusím oboje, postavy mám dvě... jedna je zlejší, a druhá zase dobřejší.. takže oboje varianty zkusím, a doporučuju vám to též, podle mě budou mít frakce odlišné úkoly.
The Elder Scrolls V : Skyrim - X360
Za strážce úsvitu.Jestli nemůžu zastavit blbost obyvatel skyrimu (jak šípy do kolen,tak občanskou válku),tak upíry ano.A navíc jsem vlkodlak.(khajiit-vlkodlak,hezká kombinace co?)
Já budu každopádně lovec upírů. Jsem seveřan a Skyrim je můj domov a žádnej nemrtvej šmejd se nebude pokoušet zastínit slunce! Navíc přemýšlím, že se stanu vlkodlakem:-)
Neboj se neznámých věcí, ale vyhledávej je a snaž se je pochopit, protože každá nová zkušenost je víc, než hora zlata!
Jsem seveřan a na upíra nemám rozhodně chuť. Proto je budu lovit, ale neříkám že si nerozjedu druhou postavu za upíra. Teď jsem zaměřený na luk a dvě dýky. Navíc s odhalením dawnguardu jsem začal uvažovat o vlkodlakovi, spíše rozhodl. Vlkodlak proti upírům, navíc mám takový pocit, že stejně budou u dawngárdů vlkodlaci.... Nebo nebudou a v dalšíím DLC bude dawngard řezat vlkodlaky nebo upíři vlkodlaky. )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.