Tak první 2 dny školy byly děsně nudný, 1 a další den 4 třídnický hodiny a celou dobu poslouchat jen kecy o školním řádu, biologických s chemických zbraních a terorismu . U nás ve třídě je stejně kluků a holek, ale kámoška je ve třídě, kde sou 2 kluci a 28 holek
na stredni je leharko uvidime jak to bude na vysce ... ae slysel jsem ze vyska ma jeste lepsi zivot nez stredni (nemluve o tom ze ja jsem zrovna nenarazil na dobre lidi na stredni) jiank nastupuju do ostravy na Banskou
Je to dost hloupej nápad, za předpokladu že nejsi výjimečně talentovanej. Trh je v tomhle absolutně nasycenej a horko těžko se grafikou živí i lidé jenž už mají něco za sebou a na jejich portfoliu bys pracoval deset let.
Přesně jak říká Strasak, musel bys být absolutní špička, dnes je to tak třeba i u architektury a designu... max si grafikou přivydělávat, taky to dělám, ale teď je docela zájem o filmový grafiky atd, pač je to docela těžký a málo komu se to chce dělat
Strasak napsal:
Je to dost hloupej nápad, za předpokladu že nejsi výjimečně talentovanej. Trh je v tomhle absolutně nasycenej a horko těžko se grafikou živí i lidé jenž už mají něco za sebou a na jejich portfoliu bys pracoval deset let.
Hééj lidi vy steš sice psali že jako střední škola je leháro že tobyly prázdniny a maturitou ste prošli jako nic ale já byl dneska venku s kámošem a ten řikal že střední neni žádná prdel tak i to řekněte upřímně a pravdivě: je to těžký nebo ne? mám totiž strach
Nerevar napsal:
Hééj lidi vy steš sice psali že jako střední škola je leháro že tobyly prázdniny a maturitou ste prošli jako nic ale já byl dneska venku s kámošem a ten řikal že střední neni žádná prdel tak i to řekněte upřímně a pravdivě: je to těžký nebo ne? mám totiž strach
Na to je jednoduchá odpověď. Záleží případ od případu, záleží na konkrétní škole jak je těžká, jaké má učitele a v neposlední řadě taky na tom jaký máš předpoklady to zvládnout.
Nerevar: Myslím, že je to jednoduchý. Pokud is flákač, bude to pro tebe leháro, ale budeš to mít těžký. Jestli se učíš, leháro mít nebudeš ale škola ti problémy dělat nebude. Je na tobě co si vybereš
Ale je pravda, že každá škola je jinak těžká a pokud rozumíš a baví tě to o čem se učíš je to pak snadný. Každopádně neměj strach. Střední je sice jiná než základka, ale já si ji užívám. Záleží na tvé přístupu.
Upravil/a Zarath dne 04.09.2011 00:27
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.