Vzhledem k tomu že jste moc normální, kopec si jako největší blázen, šílenec a král bezmozek zabírám já. (při mém vlastním jménu...)
Upravil/a Tial dne 05.06.2012 20:33
Wabbajack him!
stheogorath sa naštval že uctievaš ako najväčieho šialenca seba a zobral ti tlachoplach. a vzhaldom na to že bez neho si nicka na miesto najväčšieho šialenca nastupujem ja a preberaám kopec. (pri sithisovi!)
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Ale no tak, trochu kreativity do toho boje... Já pojedu do Egypta a rozluštím hyeroglify, objevím hrobku ale oživne mumie, pak si spolu zahrajeme Mumie nezlob se a brnkneme ufounům, jestli by vás nemohli spálit na popel. Bylo by to delší ale rozmočuje se mi tu Ciniminis... Musím jíst
ja zistím že kyrael nieje závislák ale že pracuje na programe ktorý mu má ovládnuť svet, tak ho zmátim a pošlem ho to vyskúšať na kopec ktorý mi potom dá odmenou za lepší notebook.
kopec je môj
Jenže já tam poslala Číňany se sekáčkama (ty co zabili Henryho v Mafii II) a ti vás vyhnali a pořád vás ještě honí takže si vystoupám na ten prázdný kopec a teď už je můj
ja sa premením na draka a kým ty ešte len stúpaš na kopec ja už som dánvno na jeho vrchole.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.